دستور تهیه کرم تیرامیسو
مواد لازم برای کرم تیرامیسو
- پنیر خامه ای:300گرم
- خامه فرم گرفته:400 گرم
- شکر:150 گرم
- پودر نسکافه:3 قاشق غذاخوری
- ژلاتین:8ورق
- آب جوش:یک چهارم لیوان
- زرده تخم مرغ:6 عدد
- شیر:یک لیوان(250میلی لیتر)
طرز تهیه کرم تیرامیسو
ابتدازرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب به هم می زنیم تا پف کنند. نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده و به همراه شیر به زرده ها اضافه می کنیم و همه را با هم داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و به هم می زنیم تا مواد به جوش آید و زرده ها بپزند. مخلوط حاصل را کنار می گذاریم تا خنک شود. در این فرصت پنیر خامه ای و خامه را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بهم می زنیم تا یکدست شوند. ورقه های ژلاتین را نیز داخل آب سرد قرار می دهیم و وقتی که پس از چند دقیقه نرم شدند از داخل آب آن ها را خارج کرده و داخل ظرفی مناسب روی بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شوند همه مواد را توسط درجه کند همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شوند و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین می کنیم.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه