دسر
هیچ چیزی مانند یک دسر خوشمزه و طرز تهیه دسر برای عصرانه نمی تواند حالتان را خوب کند. به شما پیشنهاد می کنیم حتما این چند دسر خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.پس همراه ما با مجله خانواده دایان باشید
1-دستور تهیه دسر کیوی
مواد لازم :
1 لیتر شیر 125 گرم کره 1 لیوان آرد 1 لیوان شکر 1 پاکت وانیل شکری برای پایه دسر : 1 عدد کیوی 1 پاکت ژله کیوی
طرز تهیه :
ابتدا ژله را داخل کاسه بریزید و 2 و نیم لیوان آب داغ بریزید و خوب هم بزنید ( مقدار آب ژله ایرانی را طبق دستور روی پاکت بریزید و به اندازه مساوی داخل کاسه ها بریزید . وقتی ژله کاملا بسته شد یک برش نازک کیوی روی ژله بذارید .)
قابلمه را روی اجاق بذارید 125 گرم ، کره را داخل قابلمه آب کنید . سپس آرد را اضافه کنید و تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت دهید . شیر را کم کم اضافه کنید و همزمان با همزن دستی خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید ، بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید .
سپس وانیل را اضافه کنید و برای بار آخر هم بزنید و از روی اجاق بردارید . اگر مواد به شکل گلوله گلوله مانده بود با بلندر یا همزن برقی هم بزنید . کمی هم بزنید تا هم از داغی بیفتد هم پوسته نبندد سپس به طور مساوی داخل کاسه ها بریزید و وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید . 3_2 ساعت داخل یخچال بماند سپس بیرون آورید ابتدا با فشار دست دسر را از کناره های قالب جدا کنید سپس برگردانید و داخل بشقاب سرو بذارید
2-دستور تهیه دسر یخچالی لذیذ پارفه
موادلازم :
8 بيسكويت والس- 1.5 فنجان شیر سرد-1 بسته خامه فرم گرفته -2 عدد موز -10 توت فرنگی -فندق شکسته چیپس شکلات .
برای رویه اش میوه سس میوه یا سس شکلاتی
طرز تهیه :
پودر خامه فرم گرفته و شیر را در کاسه ای می ریزیم و مخلوط میکنیم تا غلیظ شود سپس همه مواد خرد شده(توت فرنگی- موز – فندق شکسته– – چیپس شکلات- و بيسكويت والس) را همه را خورد و ریز کرده و داخل ظرف می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و مواد را در قالبی که پارفه درست می کنیم می ریزیم . یک سلفون روی آن بگذارید و حداقل 2 ساعت در فریزر استراحت دهید بعد از 2 ساعت در ظرف سرو بگذارید وبا مربا توت فرنگی وتوت فرنگی تزئین کنید
3-دستور تهیه دسر به
موادلازم:
3 عدد به 1 لیوان آب 1 چوب دارچین 5 عدد میخک 1.5 فنجان شکر در خدمت 1 بسته خامه 200 میلی لیتری 1 بسته خامه فرم گرفته یا بستنی
طرز تهیه :
میوه به را پوست کنندها و از وسط نصف کنید و دانه ها را از وسط بردارید . یک قابلمه صاف برداشتم و شکر ، چوب دارچین ، میخک ، دانه به ، آب و مقداری تکه تمشک ریختم تا قرمز شود . به این ترتیب به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا به ها نرم شوند . بعد از 1 ساعت درب قابلمه را باز کرده و نیم ساعت بپزید . به های پخته شده را در ظرف سرو بریزید ، خامه یا خامه فرم گرفته را بزنید و سرو کنید ، لذت ببرید . توجه داشته باشید می توانید از گل های انار نیز برای رسیدن به رنگ ایده آل در هنگام آشپزی استفاده کنید . … بدون نیاز به رنگ خوراکی نوش جان ….
ارسال دیدگاه