موادلازم
خامه فرم گرفته :۵۰۰گرم
سفیده تخم مرغ:۴عدد
پودر ژلاتین:۲_۱،۵ق چ
آب سرد:۴ق س
شکلات تلخ یا شیری یا سفید:۱۵۰ گرم
طرزتهيه
_شکلات را بن ماری ذوب میکنیم.
_پودر ژلاتین راروی آب سرد پاشیده و اجازه میدهیم اسفنجی شود،سپس بن ماری میکنیم.
_ژلاتین ذوبشده را با شکلات مخلوط کرده و داخل مخلوط خامه ریخته و با همزن سریع هم میزنیم.
_در نهایت سفیده فرم گرفته را با لیسک فولد میکنیم.
_مایه آماده شده را بلافاصله روی کیکی که داخل رینگ یا قالب کمربندی قرار داده ایم ریخته و با پالت رویش راصاف میکنیم.
_۱۰_۱۵دقیقه در یخچال استراحت میدهیم و در صورت دلخواه ژله قهوه را رویش میریزیم و اجازه میدهیم چند ساعت در یخچال بماند.
ارسال دیدگاه