دستور تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
دسر تیرامیسو یکی از بهترین دسر های ایتالیایی است که به روشهای مختلفی تهیه می شود. در یکی از این روشها از بیسکویت پتی بور استفاده می شود. برای طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور شما به پنیر ماسکارپونه، خامه، شکر، قهوه غلیظ و پودر کاکائو در کنار بیسکویت پتی بور نیاز دارید.
مواد لازم برای درست کردن تيراميسو
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته شده : ۴۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور : به میزان لازم
شکر : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : به مقدار لازم
قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو : یک پیمانه
دستور تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
مجله آشپزی:برای درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور در اولین مرحله باید قهوه ای غلیظ مثل قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو و یا نسکافه تهیه کنید. بعد به اندازه دلخواه به آن شکر اضافه کنید.
در مرحله بعدی خامه فرم گرفته شده را تهیه کنید یا آماده بخرید.
سپس خامه را در کاسه ای ریخته و پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید. حالا با همزن این دو را حسابی مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود.
حالا با استفاده از یک قلم مو، قهوه را روی سطح بیسکویت ها بمالید.
بیسکویت ها را دانه دانه کف ظرف مورد نظر بچینید.
حالا با کمک قاشق مقداری از کرم خامه ای را روی سطح بیسکویت ها بریزید و همه جا پخش کنید. میتوانید در صورت تمایل داخل کرمتان قهوه یا پودر کاکائو بریزید.
دوباره باید لایه دیگر از بیسکویت های خیس شده را روی کرم خامه ای بچینید. و بعد از کرم تان روی آن بمالید.
این کار را تا زمانی که بیسکویت تان تمام نشده ادامه دهید. فقط دقت کنید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه ای باشد.
در لایه بالای ترامیسو باید مقداری پودر کاکائو الک شده بریزید.
در این قسمت باید روی ظرف دسر را با کمک سلفون پوشانده و ان را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا طعم همه مواد با هم ترکیب شود.
هنگام سرو آن را در یک دیس گذاشته و با چاقو مانند کیک برش دهید.
منبع:ستاره
بنظرم خیلی خوشمزه هست