طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

دوشنبه 15 شهریور 1400 آشپزی

شوید برای آنان که از دیابت رنج می برند و قند بالایی دارند بسیار مناسب است. برای همین طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید را به شما آموزش می دهیم که در آن از شوید استفاده شده است.

مواد لازم:

  • گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم كیلو
  • روغن (سرخ كردنی) 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز (سرخ شده)  4 قاشق سوپخوری
  • سیر  1 حبه
  • نخود سبز نیم كیلو
  • شوید (ساطوری شده) 2 پیمانه
  • شكر 1 قاشق چایخوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) 1 قاشق چایخوری
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 1 قاشق سوپخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند.

پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 4 پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.

نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.

نكات:

این غذا در تركیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌كند.

لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.بهتر است از نخود سبز پوست كنده استفاده كنید.

اضافه كردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میكند.

طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه سوپ گل کلم خامه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا