طرز تهیه خوراک بال

چهارشنبه 5 آبان 1400 آشپزی
خوراک بال

بال کبابی طرفداران خاص و البته زیادِ خود را دارد. اما در این مطلب به جای بال کبابی، خوراک بال را به شما آموزش داده ایم. شک نکنید که حتی بیشتر از خوردن بال کبابی از آن لذت می برید.

مواد مورد نیاز خوراک بال :

  • بال مرغ (مزه دار شده): 250 گرم
  • اسفناج (برگ کوچک): 100 گرم
  • پرتقال (فیله شده): 2 عدد
  • انار (دانه شده): یک دوم پیمانه
  • زیره سیاه، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس پرتقال:

  • شکر قهوه ای: 1 ق س
  • آب ولرم: 2 ق س
  • سرکه بالزامیک: 1 ق س
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • آب پرتقال: یک چهارم پیمانه

روش پخت خوراک بال  :

بال مرغ را همراه با 1 عدد پیاز رنده شده، یک دوم قاشق سوپخوری شکر قهوه ای، 2 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه ای بریزید

و به مدت 35 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد آن را از مواد مرینت خارج کنید.

بال مزه دار شده را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده، بچینید.

سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید و در 5 دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا طلایی رنگ شود.

داخل ظرفی اسفناج را چیده، بعد بال را روی آن قرار دهید. سپس فیله پرتقال و دانه انار را روی آن گذاشته و نمک، فلفل و زیره سیاه بپاشید.

برای تهیه سس پرتقال؛ شکر قهوه ای را درون آب ولرم حل کرده، سپس سرکه بالزامیک، روغن زیتون و آب پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.

خوراک را همراه با سس آماده شده نوش جان کنید.

پنکیک

طرز تهیه پنکیک دارچینی

کباب مرغ سوخاری

طرز تهیه کباب مرغ سوخاری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا