کیک بادام فرانسوی

سه‌شنبه 2 آذر 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

 

مواد لازم کیک بادام فرانسوی :

  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 3 ق چ
  • نمک: سه چهارم ق چ
  • وانیل شکری: 2 ق چ
  • روغن آفتاب گردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم ق چ
کیک بادام فرانسوی

کیک بادام فرانسوی

مواد لازم جهت گلیز:

  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: 1 ق چ
  • آب پرتقال تازه: 3 ق س
  • وانیل مایع: 1 ق چ

 

طرز تهیه:

1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.

2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.

3. بادم پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.

4. درون کاسه همزن ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.

5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج) مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.

7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

8. بعد از اطمینان از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:

1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و آب پرتقال تازه و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.

3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزید تا کامل سطح کیک را بپوشاند.

4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.

 

سمنو

طرز تهیه سمنو سفره هفت سین

برگرهای باریک!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا