ته چین/ طرز تهیه ته چین گردو و بادمجان

جمعه 7 بهمن 1401 آشپزی
ته چین

ته چین از جمله غذاهای خوشمزه مخصوص مهمانی هست که با روش های مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ته چین گرددو و بادمجان با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه ته چین مرغ قالبی و ته چین گوشت گرمساری و ته چین گوجه فرنگی قالبی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ته چین گردو و بادمجان

  • سینه مرغ :۴۰۰گرم 
  • برنج: نیم کیلو
  • زعفران: ۱قاشق چایخوری
  • گلاب : به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۶عدد
  • بادمجان۳۰۰گرم
  • روغن :۱۵۰گرم
  • ماست چکیده :۲۵۰گرم
  • پیاز: ۱عدد
  • نمک: به میزان دلخواه
  • فلفل و زرو چوبه : به میزان دلخواه
  • زرشک: به میزان دلخواه
  • گردو: به میزان دلخواه.
ته چین گردو و بادمجان

ته چین گردو و بادمجان

طرز تهیه  ته چین گردو و بادمجان

  1. برای تهیه ته چین گردو و بادمجان ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز ,نمک , ادویه , برگ بو , سیر و آب را  در یک قابلمه بریزد و روی شعله قرار دهیدتا آبپز شود. سپس مرغ را ریش ریش کنیدیا با چاقو خرد کنید.
  2. بادمجان‌ها را  پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید  و روی آن نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
  3. سپس بادمجان ها را بشویید و روی پارچه قرار دهید تا  آب آن گرفته شود سپس در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  4. آب را در قابلمه بجوش آورید . سپس برنج و نمک را به آب جوش اضافه کنید  تا برنج نیم پز شود سپس آبکش کنید و مقداری آب سرد روی برنج بریزید و آبکش را تکان دهید تا آب اضافی برود.( برنج را کمی زنده تر بردارید تا شفته نشود )
  5. در ظرفی مناسبی تخم مرغ‌ها و ماست چکیده را با زعفران آبکرده و گلاب و کمی نمک خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  6. برنج آبکش شده  را داخل مواد تخم مرغی بریزید و به آرامی هم بزنید  تا مواد به همه جای برنج برسد.
  7. زرشک و گردو را در ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید.
  8.  برای تهیه ته چین حتما از  قابلمه ی  نچسب استفاده کنید.  ته قابلمه کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج بریزید و با کفگیر فشار داده  سپس یک لایه از مرغ ریش شده را قرار دهید و مقداری زرشک و مغز گردو روی مرغ بریزید و دوباره برنج ریخته وکمی با کفکیر فشار دهید
  9. حال بادمجان‌ها سرخ شده را اضافه کنید و دوباره برنج روی آن بریزید و با کفگیر روی آن را صاف کنید و ادامه دهید  تا مواد تمام شود.در انتها مواد را با کفگیر صاف کنید و خوب فشار دهید و روی قابلمه را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و در فر با دمای  ۱۸۰درجه  به مدت 50دقیقه قرار دهید  تا ته چین شما بپزد اگر روی ته چین برشته نبود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید. .

نکات :
۱ – اگر  ته چین را روی گاز تهیه می کنید از ماهی تابه دوطرفه استفاده کنید تا دو طرف ته چین گردو و بادمجان شما برشته شود.

سمبوسه شکلاتی

دسر /طرز تهیه سمبوسه شکلاتی

نان اسفناج

نان اسفناج/ طرز تهیه نان اسفناج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا