بیسکویت های شکلاتی

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی

این بیسکویت های شکلاتی باید خشک و یا خمیر باشند، بلکه باید چیزی بین این دو باشند. درست کردن آن ها خیلی سخت نیست، فقط به دست آوردن بافت درست کمی زمان می برد.

مواد لازم بیسکویت های شکلاتی 

  • شکر قهوه ای ۱۲۵ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • کره ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  •  آرد ۳۰۰ گرم
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • چیپس شکلات  ۳۲۶ گرم
بیسکویت های شکلاتی

بیسکویت های شکلاتی

طرز تهیه

1. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

2. شکر قهوه ای را به همراه شکر سفید در کاسه ای ریخته، کره آب شده را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید.

3. وانیل، تخم مرغ و زرده تخم مرغ (هر ۲ به دمای یخچال) را اضافه کرده و بزنید تا کمرنگ و خامه ای شوند.

4. آرد و جوش شیرین را اضافه کنید و مواد را در حدی که با هم ترکیب شوند، هم بزنید و در پایان چیپس شکلات را اضافه کنید.

5. با اسکوپ بستنی (۶۰ میلی لیتری) از خمیر برداشته و آن ها را با ۸ سانتی متر فاصله در سینی فر قرار دهید. اگر سینی فرتان کوچک است بیسکویت ها را در ۲ نوبت بپزید، در این میان خمیر را در یخچال بگذارید.

6. بیسکویت ها را برای حدود ۱۵ تا ۱۷ دقیقه تا از کناره ها طلایی رنگ شوند، در فر بپزید. آن ها را از فر خارج کنید، ۵ دقیقه صبر کنید و بعد بیسکویت ها را روی توری بگذارید تا خنک شوند.

بیسکویت های شکلاتی

بیسکویت های شکلاتی

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت چیپس شکلات:

1.  کره را آب کرده و بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

2.  فراموش نکنید که تخم مرغ ها باید خنک باشند.

3.  از چیپس شکلات شیری استفاده کنید.

4.  در صورت تمایل می توانید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

5.  با این میزان مواد حدود ۱۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

 

معجون شیرخرما

معجون شیر خرما

تخم مرغ های خوردنیِ نوروز را اینطوری رنگ کنید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا