مواد لازم برای تهیه بستنی انبه خانگی
* مواد لازم برای ۶ نفر *
- شیر عسل 1 قوطی 400گرم
- رنگ زرد خوراکی چند قطره
- خامه قنادی 2 پیمانه
- انبه بزرگ 2 عدد
طرز تهیه بستنی انبه ی خانگی
- برای تهیه بستنی انبه ابتدا پوست انبه را گرفته و به قطعات ریز خرد کنید.قطعات انبه را درون مخلوط کن ریخته و پوره کنید.پوره به دست آمده را در قابلمهای نچسب روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، حجم پوره تقریبا نصف میشود. در این زمان اگر با قاشق خطی روی پوره بکشید، اثر آن حدود ۱ ثانیه باقی میماند و سپس محو میشود.پوره انبه آماده است از روی شعله برداشته تا خنک شود
- پوره انبه خنک شده را با شیرعسلی در کاسهای بزرگ مخلوط کنید. در صورت تمایل رنگ خوراکی را اضافه کنید و هم بزنید.خامه قنادی را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.خامه فرم گرفته را به تدریج به پوره انبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
- مخلوط بستنی را در ظرف درب دار (ترجیحا شیشه ای) قرار دهید و در فریزر بگذارید.پس از گذشت ۱۲ ساعت، بستنی شما آماده است. کافی است ۵ دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر خارج کنیدو میل کنید
بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی لیته انبه
بیشتر بخوانید :طرز تهیه اسموتی انبه
بستنی انبه ای یخی
انبه طعمی بسیار خوب و بافت خامه ای خوبی هم دارد که با شیر نارگیل ترکیبی عالی می شود. همچنین هر دو سرشار از ویتامین سی هستند و در ترکیب با آب پرتقال تازه، به این بستنی به چشم بستی یخی ای سرشار از ویتامین سی نگاه کنید.
۱- برای تهیه این بستنی انبه یک انبه درشت را خرد کرده و در فریز قرار دهید تا انبه ها منجمد شوند. قبل از استفاده آن را از یخچال خارج کنید تا کمی یخ آن آب شود
.2-حال انبه ی یخ زده را با 1/2 پیمانه شیر نارگیل، آب پرتقال 3 تا 4 قاشق ، 1 قاشق عسل و، وانیل به مقدار کم را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد یک دست شوند
3-مواد را در قالب های بستنی یخی بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.
نوش جان
ارسال دیدگاه