ترشی / ترشی مخلوط با تمرهندی

چهارشنبه 19 آبان 1400 آشپزی
گرفتن شوری غذا

ترشی انواع مختلف دارد و در شهرهای مختلف با ادویه های مخصوص آن شهر تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی را توضیح دادیم حتما آموزش آنها را ببینید

 مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی

  •  گل کلم بزرگ:1 عدد
  • هویج: 1 کیلو
  •  بادمجان: 1 کیلو
  •  شلغم:1 کیلو
  •  تربچه قرمز: نیم کیلو
  • کرفس : 1 بوته
  •  موسیر: 300 گرم
  •  سیر:3 بوته
  •  پیاز کوچک: 1 کیلو
  • فلفل قرمز تندوادویه ترشی ونمک وسرکه قرمز: به میزان لازم
  • گل پر، پودر انبه، تخم گشنیز: به میزان لازم
  • رب انار: نیم کیلو
  • تمر هندی: نیم کیلو
ترشی

ترشی

طرز تهیه ترشی  مخلوط با تمر هندی

  1.  برای تهیه این ترشی یا هر ترشی دیگه باید به این نکته توجه کنید که باید تمام مواد اولیه را بشویید و روی پارچه تمیز قراردهید تا آب آنها گرفته شود چرا که خیس بودن سبزیجات باعث کپک زدن ترشی می شود . نکته دیگر این است که از نمک ید دار استفاده نکنید و به جای آن از نمک دریا برای تهیه ترشی و خیار شور استفاده کنید.
  2. وقتی سبزیجات را شستید و خشک کردید. تمام  سبزیجات بجز سیر و پیاز همه رو به اندازه دلخواه خرد کنید.
  3. پیاز رو پوست بگیرید  و با چاقو یه برش +روی سرپیاز بزنید.
  4.  در یک قابلمه مقداری سرکه بریزید وقتی به جوش آمد بادمجون و هویج خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهیدچند جوش بزند و کمی بپزند.
  5. بقیه سبزیجات خرد شده را کمی نمک بزنید و درون یک آبکش بریزید تا  یک شب تا صبح بمونه با این کار آب اضافه سبزیجات گرفته میشه.
  6. تمام ادویه ها  مخصوص ترشی را با هم مخلوط کنید .
  7.  حال ظرف مورد نظر برای انداختن ترشی( که بهتر است سفالی یا شیشه ای باشد ) را تمیز بشویید و با جوشاندن در آب استریل کنید  و تمام مواد خام و پخته شده را با هم ترکیب کنید. توی ظرف مورد نظر یک ردیف مواد ترشی نمک و ادویه  بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
  8. تمر هندی رو باسرکه خیس کنید و اجازه دهید کمی بماند وقتی تمرهندی خوب نرم شد چنگ بزنید و از صافی رد کنید و تمرهندی صاف شده را با رب انار خوب مخلوط کنیدوبه مواد ترشی اضافه کنید
  9. اگر نیاز بود بازم سرکه روی مواد  بریزد تا روی مواد را سرکه بپوشاند.
  10. درب ترشی را محکم ببندید تا هوا نگیردو ظرف ترشی را در جای خنک به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی شما آماده شود وقتی ترشی آمادهشد  و در آن را باز کردید بعد از آن ترشی را در یخچال قرار دهید تا کپک نزند .

تارت هلو

طرز تهیه تارت هلو

کوکی

کوکی فیجت اسپینر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا