ترشی انواع مختلف دارد و در شهرهای مختلف با ادویه های مخصوص آن شهر تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی را توضیح دادیم حتما آموزش آنها را ببینید
مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط با تمرهندی
- گل کلم بزرگ:1 عدد
- هویج: 1 کیلو
- بادمجان: 1 کیلو
- شلغم:1 کیلو
- تربچه قرمز: نیم کیلو
- کرفس : 1 بوته
- موسیر: 300 گرم
- سیر:3 بوته
- پیاز کوچک: 1 کیلو
- فلفل قرمز تندوادویه ترشی ونمک وسرکه قرمز: به میزان لازم
- گل پر، پودر انبه، تخم گشنیز: به میزان لازم
- رب انار: نیم کیلو
- تمر هندی: نیم کیلو
طرز تهیه ترشی مخلوط با تمر هندی
- برای تهیه این ترشی یا هر ترشی دیگه باید به این نکته توجه کنید که باید تمام مواد اولیه را بشویید و روی پارچه تمیز قراردهید تا آب آنها گرفته شود چرا که خیس بودن سبزیجات باعث کپک زدن ترشی می شود . نکته دیگر این است که از نمک ید دار استفاده نکنید و به جای آن از نمک دریا برای تهیه ترشی و خیار شور استفاده کنید.
- وقتی سبزیجات را شستید و خشک کردید. تمام سبزیجات بجز سیر و پیاز همه رو به اندازه دلخواه خرد کنید.
- پیاز رو پوست بگیرید و با چاقو یه برش +روی سرپیاز بزنید.
- در یک قابلمه مقداری سرکه بریزید وقتی به جوش آمد بادمجون و هویج خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهیدچند جوش بزند و کمی بپزند.
- بقیه سبزیجات خرد شده را کمی نمک بزنید و درون یک آبکش بریزید تا یک شب تا صبح بمونه با این کار آب اضافه سبزیجات گرفته میشه.
- تمام ادویه ها مخصوص ترشی را با هم مخلوط کنید .
- حال ظرف مورد نظر برای انداختن ترشی( که بهتر است سفالی یا شیشه ای باشد ) را تمیز بشویید و با جوشاندن در آب استریل کنید و تمام مواد خام و پخته شده را با هم ترکیب کنید. توی ظرف مورد نظر یک ردیف مواد ترشی نمک و ادویه بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
- تمر هندی رو باسرکه خیس کنید و اجازه دهید کمی بماند وقتی تمرهندی خوب نرم شد چنگ بزنید و از صافی رد کنید و تمرهندی صاف شده را با رب انار خوب مخلوط کنیدوبه مواد ترشی اضافه کنید
- اگر نیاز بود بازم سرکه روی مواد بریزد تا روی مواد را سرکه بپوشاند.
- درب ترشی را محکم ببندید تا هوا نگیردو ظرف ترشی را در جای خنک به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی شما آماده شود وقتی ترشی آمادهشد و در آن را باز کردید بعد از آن ترشی را در یخچال قرار دهید تا کپک نزند .
ارسال دیدگاه