طرز تهیه ترشی انبه روغنی خوشمزه( انبه زرد)

یکشنبه 22 خرداد 1401 آشپزی
ترشی انبه روغنی

ترشی انبه از جمله ترشی های خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه می شود و ترش  انبه بسیار تند سرو  می شود و با انبه کال یا انبه رسیده تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ترشی انبه روغنی  با ما همراه باشید .همچنین طرز تهیه ترشی انبه کال  و ترشی لیته انبه را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه روغنی

  • انبه زرد :۲ عدد
  • روغن زیتون :1/2 پیمانه
  • سیر: ۶ حبه
  • سرکه: ۱ پیمانه
  • سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز:۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز :۱ قاشق چایخوری
ترشی انبه

ترشی انبه روغنی

طرز تهیه ترشی انبه روغنی

  1. برای تهیه ترشی انبه ابتدا ادویه ها را تفت دهید  به این صورت که یک تابه  روی حرارت ملایم قرار  دهید، سپس تخم گشنیز و سیاه دانه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس تابه را کنار بگذارید تا ادویه ها خنک شوند .
  2.  سپس ادویه های خنک شده را آسیاب کنید .
  3.  انبه ها را  پوست بگیرید ( انبه نباید له باشد )، سپس آنها را از وسط نصف  کنید و هسته آن را خارج کنید و به صورت حبه ای خرد کنید  و کمی نمک  و زرد چوبه به آن بزنید و در سینی بریزید و چند ساعت جلو آفتاب قرار دهید تا آب آن کشیده شود. در حین خشک شدن با  قاشق آنها را زیر و رو کنید تا به سینی  نچسبد.
  4.  پوست سیرها را بگیرید و آنها را با گوشتکوب له کنید.
  5.  یک شیشه مناسب  برای ترشی  بردارید و با جوشاندن در آب استریل کنید و خوب آن را خشک کنید .
  6. حال مقداری از  انبه های خرد شده داخل شیشه بریزیدو روی انبه ها کمی ادویه بو داده شده و سیر له شده بریزید  و به همین ترتیب به صورت لایه ای مواد را داخل شیشه بریزید تا شیشه پر شود.
  7. در ادامه سرکه و روغن زیتون را ترکیب  کنید و روی انبه ها بریزید  این ترشی نباید در  سرکه غوطه ور باشد و  سرکه باید یک بند انگشت بالاتر از سطح انبه ها باشد.
  8. سپس  درب شیشه را محکم  ببندید تا هوای وارد  شیشه نشود، ترش را به مدت ۲ هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی آماده سرو شود.
  9. ترش انبه را بهتر است با سرکه خرما یا سرکه کاراملی تهیه کنید تا ملس شود.
nokhod pilo

نخود پلو / طرز تهیه نخود پلو ( نخود فرنگی)با مرغ و شوید

pakore

پکوره/ طرز تهیه پکوره افغانی( پاکورا)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا