بیسکوییت شکلاتی ساده

یکشنبه 14 آذر 1400 آشپزی

بیسکوییت شکلاتی ساده

بیسکوییت شکلاتی ساده

بیسکوییت شکلاتی ساده

1. شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم

2. سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند اما نیاز به پف کردن تخم مرغ نیست

3. آرد و پودر کاکائو و وانیل و بیکینگ پودر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیری مانند خمیر تارت به دست آید

4. خمیر را روی نایلون پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم و روی آن را مجددا با نایلون میپوشانیم و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم

5. سپس از یخچال خارج کرده و قالب دلخواه را میزنیم و ۱۰ دقیقه در فر که با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم

6. پس از خارج کردن بیسکوییت ها مهلت میدهیم سرد شوند سپس آنها را از قالب جدا میکنیم

7. برای لایه ی میانی شکلات را بصورت بن ماری ذوب میکنیم

8. وقتی ذوب شد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم سپس سریعا و بمدت ۱۰ دقیقه با همزن روی حرارت خوب هم میزنیم تا مطمئن شویم تخم مرغ خام نیست سپس کره را هم می افزاییم

بین هر دو بیسکوییت متناسب با سایز آن از مواد شکلاتی که کمی خنک تر شده است میگذاریم و بهتر است تا خنک شدن کامل برای سرو صبر کنیم

-دقت کنید که لایه ی بیسکوییتی بیش از حد ضخیم نشود وگرنه مغز آن خام میماند

-این بیسکوییت به علت داشتن تخم مرغ در لایه ی میانی مناسب نگهداری طولانی مدت نمیباشد

 

کاپ کیک کاپوچینو

پای مرغ و سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا