طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس

شنبه 13 شهریور 1400 آشپزی

بیسکویت درخت کریسمس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس را برای شما آماده کرده است.این روشی متفاوت و زیرکانه برای تهیه ی بیسکویت های طرح دار است، که می توانید با آن بیسکویت های خود را به شکل مورد نظرتان تزیین کنید و همه را با آن ها متعجب کنید.

 مواد لازم:

  •     آرد سه و نیم پیمانه
  •     نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     کره  ۲۳۰ گرم
  •     شکر  ۲ پیمانه
  •     تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ
  •     وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •    رنگ خوراکی به میزان لازم 

طرزتهیه:

آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. در کاسه ی بزرگی، کره (به دمای اتاق) و شکر را با همزن برقی برای حدود ۴ دقیقه بزنید تا کمرنگ و پفدار شود.تخم مرغ ها را یکی یکی و بعد هم وانیل را اضافه کنید و مواد را بزنید. سرعت همزن را کم کنید، ترکیب آرد را اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.خمیر را رنگ کنید. برای درخت ها دو سوم مواد را سبز رنگ کنید. به مقداری از خمیر رنگ قرمز و به مقداری از آن رنگ زرد اضافه کنید. مقداری هم بدون رنگ نگه دارید. خمیر سبز را نصف کرده، در کیسه نایلونی بپیچید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

خمیرهای سبز را به نوبت بین ۲ کاغذ روغنی آردپاشی شده به پهنای ۳ میلی متر باز کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید. خمیر قرمز را روی سطح آرد پاشی شده رول کنید. از خمیر زرد و بدون رنگ توپ های کوچکی درست کنید . آن ها را به شکل دلخواه روی خمیر سبز رنگ بچینید(اگر خمیر ها شل بودند آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید).

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.کاغذ روغنی دوم را دوباره روی خمیر ها بگذارید و وردنه را روی آن بغلتانید تا خمیر های رویی به خمیر سبز بچسبند.

کاغذ روغنی را با احتیاط بردارید و خمیر را با قالب طرح درخت تقریبا ۱۰ سانتی متری قالب بزنید و برای ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.

خمیر های قالب زده شده را از خمیر جدا کرده و در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۲ دقیقه در فر بپزید. آن ها را روی توری قرار دهید تا خنک شوند. می توانید بیسکویت ها را تا ۱ هفته در ظرفی که هوا نکشد نگه داری کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت درخت کریسمس:

به آرد اضافی برای آردپاشی سطح کار نیاز دارید.اگر دسترسی دارید از ۲ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل استفاده کنید.

خمیر باید به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار بگیرد تا سفت شود.

طرز تهیه خورش انار و مرغ

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا