با پنکیک بلغور جو دوسر، وزنتان را کم یا زیاد کنید! – آشپزی

سه‌شنبه 25 مهر 1396 آشپزی

1. در یک مخلوط کن یا کاسه، همه‌ی مواد تشکیل دهنده را حدود ۳ دقیقه یا تا زمانیکه خمیر صاف و یکدست شود، با هم مخلوط کنید.

 2.ماهی‌تابه را تا حرارت متوسط رو به بالا، از قبل گرم کنید.

3.پنج ملاقه از خمیر را روی ماهی تابه بریزید.

4.هنگامیکه روی آن حباب ظاهر شد، آنها را برگردانید و یک دقیقه دیگر هم حرارت دهید.

5. این مقدار مواد، ۲ وعده پنکیک، شامل حدود ۴ عدد پنکیک آماده می‌کند.

این پینکیک‌ها، چربی و کالری بسیار کمی دارند. من توصیه می‌کنم برای تامین تمام درشت مغذی‌ها (کربوهیدارت‌ها، پروتئین و چربی)، آنها را با حدود یک قاشق غذا خوری کره‌ی بادام زمینی یا کره‌ی آجیلی سرو کنید، یا آنها را با استفاده از ۴ عدد سفیده‌ی تخم مرغ و ۲ تخم مرغ کامل درست کنید.

منبع : برترینها

روش ساده تهیه ذرت فویلی

آموزش مرحله به مرحله تهیه سیب زمینی با آرد سمولینا - آشپزی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا