کاپ کیک

سه‌شنبه 16 آذر 1400 آشپزی

روش تهیه این کاپ کیک ها بسیار آسان است. فقط کافی است موادی که در ادامه نوشته شده اند را به خوبی و با اندازه های دقیقه با یکدیگر مخلوط کنید تا یک کیک لیمویی خوشمزه در اختیار داشته باشید. برای خامه روی کیک نیز، مرنگ انتخاب شده که تنها ترفند آن این است که به خوبی سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کرده و حالت پفکی به خود بگیرد.

مواد لازم:

برای کاپ کیک

  •     ۱٫۵ پیمانه آرد
  •     ¾ پیمانه شکر
  •     ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     ۱۱۵ گرم کره آب شده
  •     پوست رنده شده ی ۲ عدد لیموترش تازه

برای مرنگ

  •     ۴ عدد سفیده تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه شکر
  •     ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش
کاپ کیک

کاپ کیک

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یک کاسه، آرد، شکر، بیکینگ پودر، تخم مرغ و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید. آب لیموترش و پوست رنده شده آن را به مواد اضافه کنید.

3-درون قالب مافین، کاغذهای مافین گذاشته و نیمی از آن ها را با مواد پر کنید.

4-مافین را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

5- در این فاصله، مرنگ را درست کنید؛ به روش بِن ماری، سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی تا زمانی هم بزنید که پف کند. به تدریج شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید.

6-به مخلوط سفیده تخم مرغ، آب لیموترش اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید.

7-مخلوط مرنگ را درون قیف قنادی بریزید و پس از خنک شدن کاپ کیک ها، مرنگ را روی آن ها قرار دهید.

8- در آخر هم می توانید سطح مرنگ را کمی بسوزانید تا زیباتر به نظر برسند.

کاپ کیک

کاپ کیک

چهار چرای آشپزی

چهار چرای آشپزی!

تزیین شله زرد و حلوا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا