سالاد های خفن

پنج‌شنبه 4 آذر 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.

سالاد یونانی

  • میزان سرو: 2 نفر

 

مواد لازم:

  • کاهو (خرد شده): نصف یک عدد
  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 10 عدد
  • خیار (خرد شده): 2 عدد
  • زیتون: 10 عدد
  • کیپر: 2 ق چ (در صورت تمایل)
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
  • پیاز قرمز (خرد شده): نصف یک عدد
  • پنیر فتا (نگینی خرد شده): 150 گرم
  • برگ ریحان: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • ارگانوی خشک: 1 ق چ

 

طرز تهیه:

سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط و پنیر فتا را اضافه کنید. روغن زیتون و ارگانوی خشک را با هم مخلوط کرده و روی سبریجات بریزید و سرو کنید.

سالاد ویژه

 

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • زنجفیل (پودر شده): به مقدار لازم
  • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
  • دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • کاهو (خرد شده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد
  • خیار (پوست کنده و نگینی خرد شده): 1 عدد
  • پنیر گودا (نگینی خرد شده): 150 گرم
  • نان تست برشته (خرد شده): به مقدار لازم

 

مواد لازم سس:

  • سس مایونز: 3 ق س
  • سس کچاپ تند: 3 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکر: به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (خشک شده): به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

 

سالاد

سالاد

طرز تهیه:

 سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به چاشنی ها آغشته کنید. سپس در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سبزیجات خرد شده و پنیر گودا را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نان تست برشته و خردشده را اضافه کنید و سرو نمایید.

 


سالاد فلفل و خیارشور

 

  • میزان سرو: 2 نفر

 

مواد لازم:

  • خیار شور (حلقه حلقه شده): 4 الی 6 عدد
  • ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

خیار شور خرد شده و ترشی فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. روی مواد روغن بریزید و فلفل سیاه بپاشید. سپس سرو کنید.

 

مُفَطَح؛پرچرب خوزستانی برای مراسمِ خاص

بوریتوی تند مکزیکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا