خوشمزه های فندقی

یکشنبه 30 آبان 1400 آشپزی
خوشمزه های فندقی

 در این مطلب طرز تهیه شیرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم خمیر برای خوشمزه های فندوقی:

  • آرد: 125 گرم
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • کره سرد: 90 گرم
  • نمک: یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • فندق: 200 گرم
  • شکر قهوه ای روشن: 100 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

 

 خوشمزه های فندقی

خوشمزه های فندقی

طرز تهیه خمیر:

1. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

2. خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.

3. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و 50 گرم فندق درشت خرد شده را رویش بپاشید و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه رویه:

50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.

  • مدت آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • میزان سرو: 4 نفر

 


نکته:

1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.

2. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.

3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.

 

طرزتهیه اسکون‌های کم شیرین

شیرینی

نکته هایی پخت شیرینی ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا