املتی پُر از فیبر

شنبه 29 آبان 1400 آشپزی
املت پر ازفیبر

 

روش پخت املت پر از فیبر:

1– یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه نچسب، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ ها را اضافه کنید، سرخشان کنید تا طلایی شوند، حدود 3 دقیقه. اسفناج و نیمی از نمک را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید. میکس قارچ را درون یک بشقاب یا کاسه ی کوچک قرار دهید. ماهی تابه را تمیز کنید.

2- تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک بشکنید. با استفاده از یک چنگال خوب، تخم مرغ ها را بهم بزنید. باقی مانده نمک و فلفل را اضافه کنید.

املتی پُر از فیبر

املتی پُر از فیبر

3- یک قاشق چای خوری روغن باقی مانده را داخل همان ماهی تابه، روی حرارت متوسط گرم کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و سپس دور تا دور ماهی تابه بچرخانید. تخم مرغ را به خوبی در ماهی تابه پخش کنید تا قسمت نپخته ای باقی نماند.

4- بعد از 2 دقیقه که به خوبی تخم مرغ را پخش کردید و پختید، میکس قارچ را روی نیمی از تخم مرغ بریزید، سپس روی آن پنیر بریزید. وقتی تخم مرغ از کف به رنگ قهوه ای در آمد، نیمه ای که روی آن چیزی نیست را روی نیمه دیگر برگردانید. سپس تخم مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای املت پر از فیبر:

املتی پُر از فیبر

املتی پُر از فیبر

مواد گفته شده در این دستور پخت برای یک وعده آمده است.

  • کالری: 269
  • چربی در یک وعده: 21 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 5.9 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 10.2 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 2.9 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 16 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 4 گرم
  • فیبر در یک وعده: 1 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 378 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 2 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 450 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 147 میلی گرم

 

نوشیدنی چربی سوز

نوشیدنیِ سبزِ لاغر کننده

کورن داگ

چیکن کورن داگ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا