اشکنه/ طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی خوشمزه

دوشنبه 15 آبان 1402 آشپزی
اشکنه

اشکنه گوجه فرنگی غذای فوری و کم کالری  است و  غذای مناسبی است برای افراد که  قصد لاغری دارند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه شیرازی را مشاهده کنید.

خواص گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یک سبزی کم کالری و سیر کننده است. لیکوپین موجود در آن اشتها را کاهش می دهد و به لاغری کمک می کند. گوجه فرنگی همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، C، E، K، فولات، فسفر، روی، مس، کلسیم و منگنز است. گوجه فرنگی متابولیسم بدن را افزایش می دهد و انرژی زا است.

مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی

مواد لازم برای اشکنه گوجه فرنگی

برای 2 نفر

  • روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی:1 عدد بزرگ
  • پیاز :یک عدد
  • سیب زمینی:1عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ:2 عدد
  • زردچوبه:یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

  1. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سیب زمینی و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

     

  2. در این مرحله آب جوش را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید همه مواد به مدت 20 دقیقه با شعله ملایم بپزند.

     

  3. تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بعد از پخته شدن سیب زمینی ها، آنها را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید. اجازه دهید تخم مرغ ها بپزند.

     

  4. بعد از بسته شدن تخم مرغ ها، اشکنه را از روی حرارت بردارید. اشکنه را با نان سرو کنید.

دستور تهیه دسر انار با نشاسته

دستور تهیه دسر انار با نشاسته

گوبولی گوشت خوشمزه و پر ادویه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا