طرز تهیه گلاب جامون هندی

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی
گلاب جامون هندی

گلاب جامون هندی

 

۱/۳ پیمانه شیر را داخل ظرفی بریزید و نان را داخل آن قرار بدهید. سپس نان را له کرده و با فشردن شیر اضافی را از نان بگیرید.

گلاب جامون شیرینی هندی ها

سپس نان ها را داخل مخلوط کن بریزید و چند ثانیه مخلوط کنید.

گلاب جامون شیرینی هندی ها

خمیر زده شده را داخل ظرفی بریزید و توپک های کوچک با آن درست کنید. هنگام درست کردن توپک ها زیاد فشار ندهید چون شیرینی کمی سفت می شود.

گلاب جامون هندی

گلاب جامون هندی

نصف پیمانه آب را داخل ظرفی بریزید و ¼ پیمانه شکر به آن اضافه کنید. و بعد روی گاز بجوشانید تا کمی غلیظ شود. غلظت آن باید به قدری باشد که وقتی امتحان می کنید انگشت ها را به هم بچسباند.

گلاب جامون هندی

گلاب جامون هندی

روغن را داخل تاوه داغ کنید. سپس توپک ها را داخل روغن بریزید تا در شعله ملایم گاز سرخ شود. وقتی رنگ آن متمایل به قهوه ای شد از تاوه در بیاورید. اگر شعله گاز زیاد باشد قسمت بیرونی زود سرخ می شود و داخل آن نپخته می ماند.

گلاب جامون هندی

گلاب جامون هندی

بعد از این که توپک ها سرخ شدند آن ها را داخل شیره ای که درست کرده اید قرار بدهید. شیره باید ولرم باشد نه داغ نه سرد. توپک ها باید به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل شیره بمانند تا زمانی که سایز آن ها کمی بزرگ تر شود.

گلاب جامون شیرینی هندی ها

اکنون شیرینی جامون آماده است. اگر دوست داشتید روی آن را با بستنی وانیلی تزئین کرده و بعد میل کنید.

 

خطاهای رایج آشپزی

طرز تهیه ماهی ماکرل

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا