طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی
باسبوسا

باسبوسا از دسرهای خوشمزه خاور میانه ست که به روش های مختلفی درست میشه و بدونیم دستور تهیه این کیک رو به روش سنتی مصری ها براتون آورده.

باسبوسا

باسبوسا

مواد مورد نیاز برای کیک:

  •         ۱ پیمانه ماست
  •         ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •         ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •         ۱/۳ پیمانه شکر
  •         ۱ پیمانه شکر
  •         ۲ پیمانه آرد سمولینا
باسبوسا

باسبوسا

مواد مورد نیاز برای شیره دارچین:

  •         ۲ پیمانه آب
  •         ۱ و نیم پیمانه شکر سفید
  •         ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو
  •         ۱ عدد چوب دارچین
باسبوسا

باسبوسا

مواد مورد نیاز برای تزئین روی کیک:

  •         ¼ پیمانه پودر نارگیل
  •         ¼ پیمانه بادام

 

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

 

طرزتهیه:

1. ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

2. قالب کیک را چرب کنید. برای درست کردن این کیک از ظروف شیشه ای استفاده نکنید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

3. یک عدد کاغذ روغنی داخل ظرف قرار دهید تا کیک به قالب نچسبد.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

4. شکر و ماست را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

5. سپس ۲ پیمانه آرد سمولینا، ۱/۳ پیمانه شیر، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر و ۱۰ قاشق غذاخوری کره را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا کره کاملا جذب خمیر شود.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

6. سپس خمیر را داخل قالب بریزید.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

7. به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک طلایی قهوه ای شود.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

8. ۱ و نیم پیمانه شکر، ۲ پیمانه آب و چوب دارچین را داخل ظرفی بریزید. و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کنید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

9. ¼ قاشق غذاخوری آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از این که شیره سرد شد چوب دارچین را از داخل آن بردارید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

10. بعد از این که کیک را از فر بیرون آوردید مثلثی شکل برش بزنید و شیره را فورا روی کیک بریزید. سپس دوباره کیک را داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید، درب فر را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک کمی سرد شود تا زمانی که شیره کاملا جذب کیک شود.

 آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری

11. کیک را مثلثی برش بزنید و روی آن را با پودر نارگیل و بادام خرد شده تزئین کنید. البته می توانید به جای بادام، بادام زمینی هم برای تزئین این کیک استفاده کنید.

آموزش تصویری: طرز تهیه کیک مصری
باسبوسا

باسبوسا

 

طرز تهیه پاستای تورتلینی

 مافین شکلاتی و گردویی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا