نحوه تهیه  دسر با هلو

یکشنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ آشپزی

 ۷ دستور تهیه  دسر با هلو

انواع دسر با هلو

 

۱. دسر هلو کبابی و پنیر

مواد لازم
پنیر ماسکارپونه ۱۷۵ گرم
هلو ۴ عدد
مغز گردوی خردشده ۴۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چای‌خوری
شیره افرا یا خرما ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه

  • هلو‌ها را پس از شستن از وسط نصف کرده و هسته آن‌ها را خارج کنید.
  • پنیر ماسکارپونه و گردو را در کاسه کوچکی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند؛ سپس آن را در یخچال قرار داده تا سرد شود.
  • روی هلو‌ها را با کمی روغن چرب کرده، سپس آن‌ها را به مدت ۱۰-۵ دقیقه روی زغال، کباب کنید.
  • هلو‌های کباب شده را در ظرف سرو بچینید و درون آن‌ها را با مخلوط پنیر ماسکارپونه و گردو پر کنید.
  • مقداری شیره افرا یا خرما روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه دسر بینظیر با هلو

انواع دسر با هلو

۲. دسر ساده هلو 

مواد لازم
هلوی درشت رسیده ۴ عدد
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
پرتقال ۱ عدد
آب انگور شیرین یا هر نوع میوه شیرین دیگر ۲۰۰ میلی لیتر

دستور تهیه

  • هلو‌ها را شسته و هسته آن‌ها را خارج کنید؛ سپس پوست آن‌ها را گرفته و به صورت برش‌های نازک خرد کنید.
  • برش‌های هلو را در ظرف سرو بریزید و روی آن پودر قند بپاشید.
  • حال پوست پرتقال را گرفته، قسمت سفید رنگ پوست پرتقال را جدا کرده و دور بریزید؛ سپس قسمت نارنجی پوست پرتقال را به صورت خلالی برش زده و در کاسه آب سرد بریزید.
  • پس از ۳۰ دقیقه، خلال‌های پوست پرتقال را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شوند.
  • آب پرتقال را گرفته، با آب انگور مخلوط کرده به روی هلو‌ها اضافه کنید.
  • دسر هلو را با خلال پوست پرتقال تزئین کرده و سپس سرو کنید.

انواع دسر با هلو

  ۷ دستور تهیه  دسر با هلو

۳. دسر هلو با کیک و کمپوت

مواد لازم
کمپوت هلو ۲ قوطی (معادل ۴۵۰ گرم)
شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
کیک زعفرانی یا ساده ۵۰۰ گرم
بادام پرک ۳/۴ فنجان
کره سرد ۱/۲ فنجان

مراحل تهیه

  • فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد)
  • قالبی به ابعاد ۲۶*۱۸ سانتی‌متر انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.
  • یک قوطی کمپوت هلو را همراه با شربت در داخل قالب بریزید.
  • کمپوت هلوی دیگر را صاف کرده تا شربت آن گرفته شود؛ سپس فقط تکه‌های هلو را به قالب اضافه کنید.
  • شکر قهوه‌ای و پودر دارچین را روی هلو‌ها بپاشید.
  • کیک زعفرانی را خرد کرده و به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.
  • پرک بادام را به عنوان آخرین لایه ریخته، سپس کره را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و با فاصله روی دسر قرار دهید.
  • قالب را ۴۰-۳۵ دقیقه در فر قرار داده تا روی دسر به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآید.
  • دسر هلو را از فر خارج کرده و به صورت گرم میل کنید.

 

بیشتر بخوانید:طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

انواع دسر با هلو

  ۷ دستور تهیه  دسر با هلو

۴. دسر لایه ای هلو با خامه

مواد لازم
شکر ۱ فنجان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شیر کم چرب ۳ فنجان
زرده تخم مرغ ۶ عدد
عصاره وانیل ۲ قاشق چای‌خوری
کیک اسفنجی ساده ۵۰۰ گرم
شربت پرتقال ۱/۴ فنجان
هلوی پوست کنده و ورقه شده ۴-۶ فنجان
بلوبری یا تمشک یا هر میوه دیگری ۲-۴ فنجان
بادام پرک بوداده ۱/۲ فنجان
خامه فرم گرفته به میزان لازم

دستور تهیه

  • شکر، نشاسته ذرت و نمک را در شیرجوش یا قابلمه بزرگی مخلوط کنید
  • شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم زده تا به جوش آید و غلیظ شود.
  • حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۲ دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  • زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای ریخته و مقدار کمی از مخلوط فوق را به صورت داغ به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زرده‌ها باز شوند.
  • سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و مرتب هم بزنید.
  • اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه بجوشد، سپس فورا آن را از روی حرارت برداشته و در کاسه‌ای بریزید.
  • حال وانیل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود.
  • روی مواد را با سلفون بپوشانید و حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  • کیک ساده اسفنجی را به قطعات مکعبی کوچکی به ابعاد ۱ سانتی‌متر برش زده، سپس نیمی از برش‌های کیک را کف ظرف سرو بریزید.
  • ۲ قاشق غذاخوری از شربت پرتقال را روی کیک بریزید و روی آن را با نیمی از تکه‌های هلو و بلوبری بپوشانید.
  • ۱/۴ فنجان از بادام پرک و نیمی از مخلوط آماده شده را به ترتیب در لایه‌های جداگانه به ظرف سرو اضافه کنید.
  • لایه‌ها را تکرار کنید تا همه مواد تمام شود.
  • روی ظرف سرو را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  • در آخر روی دسر هلو را با خامه فرم‌گرفته و تکه‌های هلو و بلوبری تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.

انواع دسر با هلو

۵. دسر هلو با کیک بادام

مواد لازم
آرد چند منظوره ۳ فنجان
شکر ۱٫۵ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای‌خوری
روغن قنادی ۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
هلوی متوسط پوست کنده و خرد شده ۹ عدد
اسانس بادام ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت ۴ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه

  • فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • آرد، ۱ فنجان شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و سپس کره را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط فوق را هم بزنید تا کره ذوب شده و مواد خشک به کره آغشته شوند.
  • تخم مرغ و وانیل را در ظرف دیگری هم بزنید تا کرم رنگ شود.
  • سپس آن را به مخلوط آردی فوق اضافه کنید؛ مواد را با چنگال هم بزنید تا مخلوط خمیری یکدستی حاصل شود.
  • ۲ فنجان از مخلوط خمیری فوق را برای روی دسر کنار گذاشته و بقیه را در قالب چرب شده‌ای به ابعاد ۱۸*۲۶ سانتی‌متر بریزید. (سایز قالب خیلی مهم نبوده و می‌توانید از سایزهای دیگر استفاده کنید.)
  • تکه‌های هلو و اسانس بادام را در کاسه‌ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه دیگری نشاسته ذرت و باقیمانده شکر را مخلوط کرده، سپس به مخلوط هلو بیافزایید و هم بزنید تا تکه‌های هلو کاملا به آن آغشته شوند.
  • هلو‌ها را در قالب پهن کنید؛ به‌طوری که یک لایه هلو روی مخلوط خمیری را بپوشاند.
  • روی لایه هلو را با مخلوط خمیری که قبلا کنار گذاشته بودید، بپوشانید.
  • قالب را در فری که قبلا گرم کرده‌اید به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی دسر طلایی مایل به قهوه‌ای شود.
  • اجازه دهید دسر هلو در قالب کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید.

انواع دسر با هلو

دستور پخت ماهی شکم پر جنوبی

ماهی شکم پر شمالی و جنوبی

دستور پخت انواع کوکو حبوبات وسبزیجات

پخت انواع کوکو حبوبات وسبزیجات

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا