» آشپزی » ۴ روش طرز تهیه غذا با سینه مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ - ۱۶:۲۷

۴ روش طرز تهیه غذا با سینه مرغ

۴ روش طرز تهیه غذا با سینه مرغ

۱-هویج پلو 

هویج پلو یک نوع غذا با سینه مرغ و از غذا‌های سنتی شیراز است.
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ
۵۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
هویج متوسط ۴ عدد
خلال بادام یا خلال پسته (اختیاری)
۱/۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
شکر (اختیاری) ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری
زرشک
۱/۳ پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیهٔ هویج‌پلو، هویج را با کمی روغن ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم تفت می‌دهند. مرغ را در ظرفی با یک پیاز وکمی دارچین وزردچوبه وادویه کاری ونمک وآب بگذارید بپزد .بعد از پخت مرغ را ریشه ریشه کرده ودر روغن تفت دهید. برنج را مانند چلو ساده آب‌کش می‌کنند.هویج و مرغ یا گوشت پخته شده را به همراه کشمش وگردو خوب تفت بدهید کمی از زعفران را به مواد اضافه کنیدومقداری نمک به مواد آماده شده بزنید .مواد آماده شده را به برنج اضافه میکنیم. دیگ را روی شعله می‌گذارند تا دَم بده. دم‌کنی می‌گذارند و شعله را ملایم می‌کنند. بعد از ۴۵ دقیقه هویج‌پلو دم کشیده است، آن را در دیس پلو می ریزندو با زعفران وخلال پسته  و خلال بادام و زرشک که کمی تفت داده شده است تزیین می‌کنید

هویج پلو با سینه مرغ

۲. مرغ فلورانتین

مواد لازم
سینه مرغ  ۲ عدد
تخم‌مرغ
۱ عدد
اسفناج پخته شده
۱ لیوان
پیاز متوسط
۱ عدد
سیر
۱ حبه
پنیر گودا
۲ ورق
زعفران آب کرده ۱ قاشق چای‌خوری
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک، فلفل و آب لیمو ترش به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. سینه‌های مرغ را با استیک کوب، بکوبید و با زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل آن را طعم‌دار کنید.
  2. روی سینه‌ها را سلفون بکشید و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا مزه دار شوند.
  3. در مرحله بعد دو طرف سینه‌ها را به آرد سفید آغشته کنید.
  4. تخم‌مرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  5. حالا سینه‌های مرغ را در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید، طوریکه کاملا به آن آغشته شوند.
  6. سینه‌های مرغ را در روغن داغ فراوان، سرخ کنید تا طلایی شوند.
  7. سیر و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک شوند، سپس اسفناج را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا آب آن تمام شود.
  8. مرغ‌های سرخ شده را در ظرف پیرکس قرار دهید، مخلوط اسفناج را روی مرغ‌ها ریخته و روی هر تکه مرغ یک ورق پنیر گودا قرار دهید.
  9. ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

غذا با سینه مرغ

۳. کوکوی مرغ و سبزیجات

 

مواد لازم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده  ۳ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
ماست چکیده یا سس مایونز  ۳ قاشق غذاخوری
آرد  ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیازچه  ۲ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی ۲-۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. سینه مرغ را پخته، ریش ریش کنید و در کاسه‌ای بریزید.
  2. پیازچه را حلقه حلقه کرده و همراه بقیه مواد به مرغ اضافه کنید.
  3. گوجه‌ها را خیلی ریز خرد کرده و یا رنده کرده و به مرغ اضافه کنید.
  4. مواد را هم بزنید و اگر لازم بود، مقداری آرد اضافه کنید تا مایه کوکو غلیظ شود.
  5. روغن را در تابه قرار داده مقداری مایع کوکو با قاشق بزارید.حدود ۲ الی ۳ دقیقه هر طرف کوکو‌ها را سرخ کنید.

غذا با سینه مرغ

 

۴. استیک مرغ

مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان  ۴ تکه
پونه خشک ۱ قاشق چایخوری
ریحان یا جعفری خشک  ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه‌ای  ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
لیمو ۱ عدد
روغن  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا مواد خشک مانند: سبزیجات خشک، پودر سیر، زیره سبز، شکر قهوه‌ای، نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
  2. سینه مرغ را با استیک کوب کمی بکوبید تا نازک شده  سپس دو طرف تکه‌های مرغ را به این ادویه آغشته کنید.
  3. یک ماهیتابه روی حرارت  بگذارید تا گرم شود،  و یک قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید.
  4. سینه‌های مرغ را درون ماهیتابه قرار داده و هر طرف سینه‌ها را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بدون جا به جا کردن آنها، بپزید.
  5. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سینه‌های مرغ حداقل ۵ دقیقه در ماهیتابه استراحت کنند، سپس آن‌ها را برش دهید.
  6. در صورت تمایل مقداری آبلیمو روی استیک‌ها ریخته و همراه پلو، سالاد یا پوره سیب زمینی سرو کنید.

استیک مرغ


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه