آموزش ۴ روش لذیذ برای دستور پخت گراتن

شنبه 17 خرداد 1404 آشپزی
۴ روش دستور پخت گراتن

در این مطلب به شما دستور پخت گراتن را آموزش می‌دهیم. گراتن‌ها غذاهای خوشمزه‌ای هستند که با ترکیب گوشت، سبزیجات و سس سفید تهیه می‌شوند. در ادامه به بررسی چهار نوع مختلف گراتن پرداخته‌ایم.

۱-طرز تهیه گراتن بادمجان

برای تهیه این غذا، به یک الی یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم
بادمجان متوسط 5 الی 6 عدد
سس سفید یا بشامل 4 دسی لیتر
کره 100 گرم
مغز نان باگت خرد شده یک لیوان
جعفری خرد شده 2 الی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. بادمجان‌ها را روی اجاق گاز یا درون فر کبابی کنید. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و با نمک و فلفل ساطوری کنید.
  2. یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و مقدار کمی سس سفید کف ظرف بریزید.
  3. بادمجان‌ها را روی سس بچینید.
  4. با جعفری خرد شده و مابقی سس بپوشانید.
  5. مقداری مغز نان باگت خرد شده را روی سس قرار دهید.
  6. کره را خرد کرده و روی غذا بچینید.
  7. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت در فر قرار دهید.
  8. پس از این مدت گراتن بادمجان آماده است.

این غذا را با همان ظرفی که در فر گذاشتید، باید سرو کنید.

دستور پخت گراتن

۲-طرز تهیه گراتن سیب زمینی

به منظور تهیه این خوراک، به یک الی یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است:

مواد لازم
سیب زمینی 2 کیلوگرم
کره 100 الی 150 گرم
شیر 2 دسی لیتر
پنیر گرویر رنده شده یا پارمسان 100 الی 150 گرم
نمک به میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید.
  2. آن‌ها به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و بشویید.
  3. سیب زمینی را میان یک پارچه نخی قرار دهید تا خشک شوند.
  4. کف یک ظرف مناسب برای قرار دادن در فر را چرب کنید.
  5. ابتدا یک لایه سیب زمینی قرار دهید و مقداری پنیر اضافه کنید. این ترتیب دو الی سه بار تکرار کنید.
  6. لایه آخر را با پنیر و کره کاملا بوشانید.
  7. شیر را با اندکی نمک مخلوط کرده و به این خوراک اضافه کنید.
  8. اکنون گراتن سیب زمینی را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده بودید، قرار دهید.
  9. حدود ۴۵ الی یک ساعت برای آماده شدن این غذا کافی است.

وقتی غذا آماده شد، با همان ظرف سرو کنید.

دستور پخت گراتن

۳-طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان

به منظور تهیه این غذا، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است:

مواد لازم
مرغ یک کیلو و 250 گرم
بادمجان 10 الی 12 عدد
سس سفید غلیظ 4 دسی لیتر
پنیر گرویر رنده شده یا پارمسان 100 الی 150 گرم

نحوه طبخ:

  1. مرغ را تکه کنید و کاملا بشویید.
  2. مرغ را در آب با پیاز و ادویه بپزید تا بپزد.
  3. استخوان‌ها را جدا کنید و به تکه‌های کوچک برش بزنید.
  4. بادمجان‌ها را برش بزنید و در روغن سرخ کنید.
  5. در یک ظرف مناسب فر، از سس سفید و بادمجان‌ها استفاده کنید.
  6. با مرغ و باقی مواد مراحل را ادامه دهید و در فر بپزید.

گراتن مرغ و بادمجان

۴-طرز تهیه گراتن گل کلم

برای تهیه این غذا، به یک الی یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج است:

مواد لازم
گل کلم یک عدد متوسط
سس سفید یا بشامل 4 دسی لیتر
کره 100 گرم
پنیر پیتزا 100 الی 150 گرم

دستور تهیه:

  1. گل کلم را با آب و نمک بپزید.
  2. آب آن را بگیرید و خرد کنید.
  3. یک ظرف مناسب را چرب کنید و سس بشامل و پنیر بریزید.
  4. گل کلم‌ها را بگذارید و با کره و سس بپوشانید.
  5. به مدت نیم ساعت در فر با حرارت ۲۰۰ درجه قرار دهید.

گراتن گل کلم

انواع گراتن را می‌توانید به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی استفاده کنید. این نوع غذا بسیار خوشمزه و خوش عطر است.

دلمه فلفل دلمه

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و لذیذ

شام تابستان

طرز تهیه گراتن کدو خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا