۳ روش پخت چیز کیک آلبالو

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
پخت چیز کیک آلبالو

چیز کیک آلبالو

  • بیسکوییت دایجستیو یا ساقه طلایی دو لیوان نرم شده
  • پنیر خامه‌ای۶۰۰ گرم
  • کره ذوب شده۶۰ گرم
  • تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود ۵ عدد
  • شکر یک لیوان
  • خامه  یک سوم لیوان
  • رنده پوست لیموترش یک سوم قاشق مرباخوری
  • مربای آلبالو یک شیشه
  • وانیل و پودر دارچین به میزان لازم

دستور تهیه

  • ظرفی که بتوان آن را در فر گذاشت انتخاب کنید و دور تا دور آن را کمی چرب کنید.
  • بیسکوییت نرم و له شده را با کره ذوب شده و پودر دارچین مخلوط کنید، در ظرف بریزید و آن را در کف ظرف پهن کنید.
  • فر را روی درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید و ظرف را به مدت ۶ دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکوییت‌ها کمی تغییر رنگ دهند.
  • پنیر خامه‌ای، پوست لیمو ترش رنده شده، شکر و وانیل را با هم درون مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند و به حالت کرم در آیند.
  • زرده‌ تخم مرغ‌ها را به همراه خامه به کرم اضافه کرده و هم بزنید.
  • سپس سفیده‌ تخم مرغ‌ها را آهسته آهسته اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید.
  • حال کرم حاصله را به بیسکویت‌ها اضافه کنید.
  • روی ظرف را با آلومینیم بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت در فر بگذارید.
  • پس از یک ساعت کیک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.
  • سپس آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
  • پس از ۳ ساعت روی کیک را با مربای آلبالو بپوشانید.

 

 

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

روش دوم؛ طرز تهیه چیز کیک آلبالو بدون تخم مرغ

  • بیسکویت۳۵۰ گرم
  • کره  ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای۱/۳ پیمانه
  • شکر۱/۳ پیمانه
  • پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری
  • خامه ترش
  • خامه زده شده ۲۵۰ گرم
  • پودر شکر۱ قاشق چای خوری
  • مربای آلبالو ۶۰۰ گرم

 

دستور تهیه

  • بیسکویت‌ها را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید تا خرد شوند.
  • کره را در یک ظرف ذوب کنید و با بیسکویت‌ها مخلوط کنید، سپس ۳ قاشق چای خوری پودر کاکائو به آن اضافه کنید.
  • این مواد را خوب با هم مخلوط کنید و آن را در ظرف مناسب کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه آن را در فر قرار دهید.
  • در یک ظرف دیگر پنیر خامه‌ای و شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس وانیل وخامه ترش را به آن اضافه کرده و خوب مواد را بزنید تا مخلوط شوند، خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
  • حال کرم حاصله را به دو قسمت تقسیم کنید و نصف آن را با باقیمانده شکر و پودر کاکائو مخلوط نمایید.
  • پس از ۲۰ دقیقه ظرف کیک را از فر بیرون بیاورید و روی آن ابتدا یک لایه از کرم ساده و بعد یک لایه کرم کاکائویی بریزید.
  • ظرف را به مدت ۵ ساعت در یخچال بگذارید.
  • پس از ۵ ساعت که آن را از یخچال خارج کردید روی آن را با مربا آلبالو کامل بپوشانید.

چیز کیک آلبالو آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با چای به عنوان یک عصرانه خوشمزه نوش جان کنید.

 

چیز کیک آلبالو
روش سوم؛ تهیه چیز کیک آلبالو بدون فر

 

  • بیسکویت پودر۲۵۰ گرم
  • کره ذوب شده۱۲۵ گرم
  • پنیر خامه‌ای۴۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • آلبالو پوره شده ۳۰۰ گرم
  • شکر۱۲۵ گرم
  • آبلیمو۱ قاشق سوپخوری
  • آب¼ پیمانه
  • پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

  • بیسکوییت‌ها را در غذا ساز پودر کنید و سپس با کره ذوب شده مخلوط نمایید. مواد حاصله را در قالب کمربندی بریزید و آن را صاف کنید.
  • پنیر خامه‌ای، خامه فرم گرفته و شکر را با هم مخلوط کنید و حسابی آن را بزنید تا یک کرم لطیف و یک دست حاصل شود. نصف کرم حاصله را روی بیسکویت‌ها بریزید و صاف کنید.
  • هسته‌های آلبالو را بگیرید و آن‌ها را در مخلوط کن بریزید، سپس همراه با ۱۲۵ گرم شکر و ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو و ¼ پیمانه آب در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی قوام آید؛ شعله را خاموش کنید و دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید. نصف این مواد را به عنوان لایه سوم روی مواد بریزید.
  • اکنون یک لایه دیگر از کرم سفید رنگ بریزید و روی آن را با مایه حاوی آلبالو بپوشانید.

چیز کیک آلبالو آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با چای به عنوان یک عصرانه خوشمزه نوش جان کنید.

 

چیز کیک آلبالو

منبع:ستاره

طرز تهیه کیک گردویی با خامه

طرز تهیه کیک بلوبری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا