طرز تهیه چیز کیک آلبالو خوشمزه و ساده

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
پخت چیز کیک آلبالو

چیز کیک آلبالو یک دسر جذاب و خوشمزه است که با طعمی میوه‌ای، می‌تواند هر میهمانی را جذاب‌تر کند. این دسر با ترکیب پنیر خامه‌ای و آلبالو، تجربه‌ای منحصر به فرد را برای عاشقان دسر رقم می‌زند.

مواد لازم:

  • بیسکوییت دایجستیو یا ساقه طلایی: دو لیوان نرم شده
  • پنیر خامه‌ای: ۶۰۰ گرم
  • کره ذوب شده: ۶۰ گرم
  • تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود): ۵ عدد
  • شکر: یک لیوان
  • خامه: یک سوم لیوان
  • رنده پوست لیموترش: یک سوم قاشق مرباخوری
  • مربای آلبالو: یک شیشه
  • وانیل و پودر دارچین: به میزان لازم

دستور تهیه:

  • ظرفی که بتوان آن را در فر گذاشت انتخاب کنید و دور تا دور آن را کمی چرب کنید.
  • بیسکوییت نرم و له شده را با کره ذوب شده و پودر دارچین مخلوط کنید، در ظرف بریزید و آن را در کف ظرف پهن کنید.
  • فر را روی درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید و ظرف را به مدت ۶ دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکوییت‌ها کمی تغییر رنگ دهند.
  • پنیر خامه‌ای، پوست لیمو ترش رنده شده، شکر و وانیل را با هم درون مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند و به حالت کرم در آیند.
  • زرده‌ تخم مرغ‌ها را به همراه خامه به کرم اضافه کرده و هم بزنید.
  • سپس سفیده‌ تخم مرغ‌ها را آهسته آهسته اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید.
  • حال کرم حاصله را به بیسکویت‌ها اضافه کنید.
  • روی ظرف را با آلومینیم بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت در فر بگذارید.
  • پس از یک ساعت کیک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.
  • سپس آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
  • پس از ۳ ساعت روی کیک را با مربای آلبالو بپوشانید.

چیز کیک آلبالو آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با چای به عنوان یک عصرانه خوشمزه نوش جان کنید.

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

نکته: برای تزئین می‌توانید از میوه‌های تازه یا شکلات ذوب شده استفاده کنید.

رنگینک گردو وخرما

طرز تهیه رنگینک گردو و خرما خوشمزه و ساده

Capture 8

روش تهیه پیاز داغ چیپسی خوشمزه و ترد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا