چیز کیک آلبالو یک دسر جذاب و خوشمزه است که با طعمی میوهای، میتواند هر میهمانی را جذابتر کند. این دسر با ترکیب پنیر خامهای و آلبالو، تجربهای منحصر به فرد را برای عاشقان دسر رقم میزند.
مواد لازم:
- بیسکوییت دایجستیو یا ساقه طلایی: دو لیوان نرم شده
- پنیر خامهای: ۶۰۰ گرم
- کره ذوب شده: ۶۰ گرم
- تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود): ۵ عدد
- شکر: یک لیوان
- خامه: یک سوم لیوان
- رنده پوست لیموترش: یک سوم قاشق مرباخوری
- مربای آلبالو: یک شیشه
- وانیل و پودر دارچین: به میزان لازم
دستور تهیه:
- ظرفی که بتوان آن را در فر گذاشت انتخاب کنید و دور تا دور آن را کمی چرب کنید.
- بیسکوییت نرم و له شده را با کره ذوب شده و پودر دارچین مخلوط کنید، در ظرف بریزید و آن را در کف ظرف پهن کنید.
- فر را روی درجه حرارت ۱۷۵ سانتیگراد بگذارید و ظرف را به مدت ۶ دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکوییتها کمی تغییر رنگ دهند.
- پنیر خامهای، پوست لیمو ترش رنده شده، شکر و وانیل را با هم درون مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شوند و به حالت کرم در آیند.
- زرده تخم مرغها را به همراه خامه به کرم اضافه کرده و هم بزنید.
- سپس سفیده تخم مرغها را آهسته آهسته اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید.
- حال کرم حاصله را به بیسکویتها اضافه کنید.
- روی ظرف را با آلومینیم بپوشانید و ظرف را به مدت یک ساعت در فر بگذارید.
- پس از یک ساعت کیک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.
- سپس آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
- پس از ۳ ساعت روی کیک را با مربای آلبالو بپوشانید.
چیز کیک آلبالو آماده سرو است؛ میتوانید آن را با چای به عنوان یک عصرانه خوشمزه نوش جان کنید.
نکته: برای تزئین میتوانید از میوههای تازه یا شکلات ذوب شده استفاده کنید.
ارسال دیدگاه