۳ روش پخت خورشت مرغ

دوشنبه 27 اسفند 1397 آشپزی
پخت خورشت مرغ

 

طرز تهیه خورشت مرغ و هوی

مواد لازم
سینه یا ران مرغ2 تکه
پیاز متوسط2 عدد
سیب زمینی بزرگ1 عدد
هویج بزرگ1 عدد
زردچوبه1 قاشق چایخوری
پودر دارچین1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1/2 قاشق چایخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
محلول زعفران2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
دستور تهیه:
  1. پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و همراه با روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
  2. زردچوبه را به پیاز اضافه کرده، هم بزنید و یکی دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس قطعات مرغ را اضافه کرده و آن‌ها را زیر و رو کنید تا اطراف آن‌ها طلایی شود.
  3. هویج را پوست گرفته، به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید.
  4. نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ‌ها مزه دار شوند، سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید تا خوشرنگ شود.
  5. یک لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و هم بزنید، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم بپزد.
  6. سیب زمینی را پوست بگیرید، به صورت نگینی خرد کنید و پس از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه کنید.
  7. حدود ۴۰-۳۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا سیب زمینی و مرغ کاملا پخته شود و خورشت جابیفتد.
  8. محلول زعفران و آبلیمو را به خورشت اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کرده، سرخ کنید و پس از کشیدن مرغ در ظرف سرو آن را کنار مرغ بریزید.

طرز تهیه خورشت مرغ

 

طرز تهیه خورشت مرغ و بادمجان

خورشت مرغ و بادمجان به همان روش خورشت مرغ و هویج درست می‌شود با این تفاوت که:
  • هویج و سیب زمینی را از دستور فوق حذف کرده و به جای آن ۳-۲ عدد بادمجان متوسط اضافه کنید.
  • بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت طولی برش بزنید. برای رفع تلخی بادمجان، برش های بادمجان را نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه در آبکش قرار دهید.
  • بادمجان‌ها را با آب سرد شسته و پس از خشک کردن، سرخ کنید.
  • بادمجان‌های سرخ شده را پس از پخت کامل مرغ، به آن اضافه کنید.
  • در صورت لزوم کمی آب جوش به خورشت اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه دیگر فرصت دهید تا بادمجان پخته شود.

طرز تهیه خورشت مرغ

طرز تهیه خورشت مرغ و آلو

خورشت مرغ و آلو به همان روش خورشت مرغ و هویج درست می‌شود با این تفاوت که:
  • هویج و سیب زمینی را از دستور فوق حذف کرده و به جای آن ۱۵۰ گرم آلو خورشتی به مواد اولیه اضافه کنید.
  • آلو‌ها را شسته و ۳۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید، سپس آن‌ها را در آبکش بریزید و پس از اینکه آب اضافی آن خارج شد، حدود ۶-۵ دقیقه در مقداری روغن تفت دهید.
  • آلو‌ها را همان ابتدا همراه با مرغ به قابلمه اضافه کنید تا با هم پخته شوند.
پیشگیری از زوال عقل

دستور پخت مرحله به مرحله ماهی شکم پر

تهیه مرغ با طعم پستو

طرز تهیه مرغ با طعم پستو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا