» آشپزی » ۳ دستور پخت شامی ماهی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۲۱ - ۹:۳۳

 کد خبر: 167066
 68 بازدید

۳ دستور پخت شامی ماهی

۳ دستور پخت شامی ماهی

۱. طرز تهیه شامی ماهی

مواد لازم (برای ۴ نفر)
ماهی جنوب ۴ تکه متوسط
سیر ۳ حبه
زنجبیل ۳۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
پودر زیره ۶ قاشق مرباخوری
ادویه کاری ۴ قاشق چایخوری
نمک و روغن و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد

 

دستور تهیه

  • ابتدا تکه‌های ماهی را به همراه نصف لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.
  • پس از پخته شدن تیغ‌های ماهی را جدا کنید و گوشت ماهی را ریز خرد کنید.
  • پیاز را با ریزترین دنده‌ی رنده، رنده کنید و آب آن را بگیرید و به گوشت ماهی ریز شده اضافه کنید.
  • تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید.
  • سیر را رنده یا له کنید و به همراه دیگر ادویه‌ها به مخلوط اضافه کنید.
  • کلیه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
  • کمی روغن در تابه بریزید تا داغ شود.
  • مواد آماده شده را به صورت گرد گرد درون روغن سرخ کنید.

 

شامی ماهی

۲. طرز تهیه شامی ماهی با سیب زمینی

مواد لازم (برای ۲ نفر)
ماهی یک عدد
سیب زمینی آبپز  ۱ عدد متوسط
سیب زمینی خام  ۱عدد
پیاز  ۱عدد
سیر ۶حبه
پودر لیمو عمانی ۲قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و روغن به میزان لازم
سبزی خشک معطر (گشنیز و شنبلیله)  ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز ۱عدد

 

طرز تهیه

  • پیاز، سیب زمینی خام، سیر و فلفل سبز را چرخ کنید و آب آن را بگیرید.
  • سیب زمینی پخته را نیز چرخ کنید.
  • ماهی را آب پز کنید، تیغ‌های آن را جدا کنید و سپس ماهی را چرخ کنید.
  • کلیه‌ی مواد چرخ شده را با هم مخلوط کنید و سپس پودر لیمو عمانی، تخم مرغ، نمک و فلفل و سبزی‌های معطر را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب ورز دهید.
  • در یک تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.
  • مواد آماده شده را به صورت گرد گرد درون روغن سرخ کنید.

 

طرز تهیه شامی ماهی با سیب زمینی

۳. طرز تهیه شامی ماهی با کنسرو تن ماهی

مواد لازم (برای ۲ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
تن ماهی یک قوطی
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه  ۳ ساقه
ریحان خردشده ۲ قاشق سوپخوری
سیر یک حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه  به مقدار لازم
آرد یا پودر سوخاری  به مقدار لازم
روغن آرد یا پودر سوخاری
گوجه، خیارشور، جعفری و لیمو ترش برای تزئین و سرو  به مقدار لازم

دستور پخت

  • ابتدا سیب زمینی‌ها را آب پز کنید و پس از سرد شدن در یک ظرف رنده کنید، اما دقت کنید نباید سیب زمینی‌ها به صورت پوره نرم شود. (برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر کنید تا خنک شود سپس آن را رنده کنید.)
  • کنسرو ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس در آن را باز کنید، روغن آن را جدا کنید و گوشت آن را با چنگال له کنید.
  • ماهی‌های له شده را به سیب زمینی‌های رنده شده اضافه کنید.
  • همه سبزیجات شامل پیازچه و ریحان را خرد کنید و به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی اضافه کنید.
  • تخم مرغ، سیر له شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  • درون یک تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود.
  • آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید و از مواد به اندازه یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری که شکل دایره‌ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد، سپس دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته و در روغن سرخ کنید.

شامی ماهی شما آماده‌ی سرو است … می‌توانید با گوجه و خیار شور نوش جان کنید…

طرز تهیه شامی ماهی با کنسرو تن ماهی

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.