۲ روش طرز تهیه سالاد پنیر
سالاد پنیر قالبی یکی از سالادهای خوشمزه و شیکی است که میتوانید در مهمانیها یا جشنهای خانوادگی سرو کنید. برای تهیه این سالاد، ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، پنیر فتا را به صورت مکعبهای کوچک برش بزنید، خیار را خرد کرده و گردو را خرد شده در دسترس قرار دهید.سپس یک قالب پنیر کمی خمیری را درون قالب قرار دهید و آن را با دقت فشار دهید تا به شکل یکنواخت درآید. سپس بر روی قالب یک لایه از پنیر فتا را قرار دهید و سپس خیار و گردو را به ترتیب روی آن بریزید.
در مرحله بعدی، یک پنیر دیگر را روی خیار و گردو قرار دهید و دوباره آن را با دقت فشار دهید تا به شکل یکنواخت درآید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید و به مدت حداقل یک ساعت بگذارید تا سفت شود.
پس از گذشت زمان مقرر، قالب پنیر را از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب خارج کنید. سپس آن را روی بشقاب سرو کنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.سالاد پنیر قالبی آماده سرو است. با لذت سرو کنید!
مواد لازم سالاد پنیر قالبی
- بیسکوییت ترد نمکی 200 گرم
- پنیر خامه ای 350 گرم
- ژامبون نگینی خرد شده 100 گرم
- ماست خامه ای 200 گرم
- سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
- آب گرم 1/2 پیمانه
- کره 4 قاشق غذاخوری
- پودر ژله بدون طعم 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای بزرگ 1 عدد
- پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- سیر له شده 1 حبه
دستور تهیه سالاد پنیر قالبی :
ابتدا پودر ژلاتین را در ۱/۲ پیمانه آب گرم حل کرده و در جای گرم قرار دهید تا گرمای خود را حفظ کند. بیسکوییتها را له کرده و الک کنید. کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس کره ذوب شده سرد را به بیسکوییتها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. این مخلوط را در قالب مخصوص سرو سالاد بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا پهن شود.
در ظرفی ماست خامهای، سس مایونز، پنیر خامهای، پنیر پارمزان، ژامبون خرد شده، پیازچه خرد شده، سیر رنده شده و فلفل دلمه خرد شده را با هم مخلوط کنید و سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. این مخلوط را روی بیسکوییتهای موجود در قالب بریزید و آن را به صورت یکنواخت پهن کنید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید و حدود ۳ الی ۴ ساعت صبر کنید تا ژلاتین بسته و سفت شود. قبل از سرو سالاد را برش زده و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
۲. طرز تهیه سالاد پنیر کبابی
پنیر کبابی نوعی پنیر نیمه سخت است که برای اولین بار در قبرس تولید شد. ویژگی این پنیر که آن را از بقیه مجزا میکند، قابلیت کباب شدن آن است. این پنیر اغلب به صورت کبابی و یا سوخاری و به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه یک کیلوگرم پنیر کبابی به ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم شیر گاو نیاز است و به همین دلیل از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
مواد لازم سالاد پنیر کبابی
- گوجه فرنگی 4 عدد
- خیار 3 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- زیتون بدون هسته 1 پیمانه
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- پنیر کبابی 240 گرم
- کاهو 200 گرم
- تن ماهی 200 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه سالاد پنیر کبابی:
ابتدا گوجه فرنگی و خیار را به صورت درشت خرد کرده و فلفل دلمهای را به صورت نوارهای نازک برش بزنید. سپس این مواد را به همراه زیتون در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل سیاه را به مواد فوق اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. سپس کف ظرف سرو را با یک لایه کاهو بپوشانید و مخلوط فوق را روی آن بریزید. روغن تن ماهی را بگیرید و تن ماهی را به ظرف سالاد اضافه کنید.
پنیر را به صورت مکعبهای با ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید. سپس تابه تفلونی را روی حرارت ملایم داغ کنید و برشهای پنیر را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا یک طرف آنها طلایی شود، سپس برگردانید و صبر کنید تا اطراف آنها کاملاً طلایی شود. پنیرهای طلایی را روی ظرف سالاد بریزید. در نهایت، باقیمانده روغن زیتون را همراه با کمی نمک و فلفل روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.
ارسال دیدگاه