» دسر » ۲ روش درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ - ۱۱:۰۹

 کد خبر: 169102
 123 بازدید

۲ روش درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

۲ روش درست کردن تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

روش اول: تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و شکلات تلخ

مواد لازم (برای ۶ نفر و بیشتر)
بیسکویت پتی بور ۳ بسته
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق
 کره ۵۰ گرم
خامه ۴ قاشق غذاخوری
موز( دلخواه) ۱ عدد
شکلات تلخ ۵۰ گرم
آرد  ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد را الک کنید.
  • پودر کاکائو را الک کنید.
  • شیر و شکر را با هم در یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند.
  • سپس آرام آرام آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد حل شوند.
  • شکلات تلخ را همراه با کره و خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  • کف یک ظرف (ترجیحا پیرکس) یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
  • یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و روی آن یک لایه از سس شکلاتی که تهیه کردید، بریزید. سپس دوباره یک ردیف بیسکویت و سپس یک لایه موز حلقه شده بچینید.
  • این کار ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شوند و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.
  • در پایان روی آن را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
  • ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها بروند.
  • سپس آن را از یخچال خارج کرده و به کمک پلاستیک آن را به ظرف مورد نظر برای پذیرایی منتقل کنید.

 

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و موز

 

روش دوم: طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور 

مواد لازم
خامه صبحانه  ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور  دو بسته
پنیر ماسکارپونه  یک بسته
پودر شکر  ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
شکلات تخته‌ای در صورت دلخواه برای تزیین به مقدار لازم

دستور تهیه

  • خامه را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر خارج کنید و با نصف مقدار شکر (سه قاشق) آن را مخلوط کنید و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
  • پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شوند. سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و سس اصلی تیرامیسو آماده شود.
  • یک ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و کف آن یک پلاستیک فریزر پهن کنید.
  • کمی از سس تهیه شده در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور روی آن بچینید و دوباره روی آن سس شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید.
  • این کار ادامه دهید تا بیسکویت‌ها تمام شوند و لایه‌ی آخر سس شکلاتی باشد.
  • سپس باقی مانده پلاستیک را روی آن بکشید و ظرف را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها برود.
  • سپس آن را از یخچال خارج کنید و دسر را با کمک پلاستیک به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.
  • روی دسر را با شکلات تخته‌ای رنده شده تزئین کنید و در اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

نوش جان …

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

 

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
منبع:ستاره

برچسب ها : , , ,
دسته بندی : دسر
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.