۲ دستور پخت بال مرغ خوشمزه

یکشنبه 14 مرداد 1397 آشپزی
۲ دستور پخت بال مرغ خوشمزه
بال مرغ از آن خوردنی‌های پرطرفداری است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. دستور‌های غذایی زیادی برای مزه‌دار کردن بال مرغ وجود دارد. در این مطلب طرز پخت بال را برایتان آورده ایم که می‌توانید در هنگام مهمانی‌ها به عنوان یک غذای راحت درست کنید.

 

1. بال مرغ شیرین و تند با سس سویا

مواد لازم:

  • مارمالاد پرتقال یک پیمانه
  • عسل نصف پیمانه
  • سس سویا نصف پیمانه
  • زنجبیل تازه سه قاشق غذاخوری
  • سیر ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • بال مرغ حدود یک کیلوگرم

۴ طرز پخت بال مرغ خوشمزه

طرز تهیه:

1. برای تهیه این بال مرغ های خوشمزه بهتر است در ابتدا موادی را که باید مرغ را با آن مزه‌دار کنید، آماده کنید.

2. تمامی مواد را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید.

3. نیمی از آن را در کیسه زیپ کیپ بریزید و مرغ ها را داخل آن بیاندازید و تکان دهید تا مواد با مرغ ترکیب شود.

4. سپس به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

5. در این مدت یکی دو بار کیسه را پشت و رو کنید. بقیه مواد را در ظرفی در بسته در یخچال نگه‌داری کنید.

6. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

7. کف سینی فر را با کاغذ فویلی بپوشانید. روی آن توری قرار دهید و روی آن اسپری ضد چسبندگی اسپری کنید.

8. بال‌های مرغ را روی توری بچینید.

9. 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک بار در این مدت آن‌ها را برگردانید.

10. سپس باقی‌مانده مواد را روی بال‌ها بمالید و دوباره به مدت 10 دقیقه در داخل فر قرار دهید.

11. دوباره آن‌ها را برگردانید و مقدار دیگری از مواد را روی آنها بمالید تا زمانی‌که مرغ ها طلایی شوند.

12. می‌توانید از باقی مانده مواد داخل ظرف بریزید و بال‌های مرغ را داخل آن قرار دهید. تزیین این غذا با پیازچه و پرتقال آن را هوس‌انگیزتر می‌کند.


2. بال مرغ با سس سیر و عسل

این بال مرغ های ترد و خوشمزه را می‌توانید به راحتی در فر درست کنید و با سس خوشمزه‌ای که دارد مهمانانتان را غالفگیر کنید.

مواد لازم:

  • بال مرغ دو کیلوگرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • روغن برای چرب کردن

۴ طرز پخت بال مرغ خوشمزه
طرز تهیه:

1. بال‌های مرغ را شسته و اجازه دهید خشک شوند. اگر عجله دارید بال‌ها را با دستمال حوله‌ای خشک کنید.

2. طبقه‌های فر را در حالت بالا و پایین فر قرار دهید.

3. فر را با دمای 120 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل سینی فر فویل بگذارید و توری را روی آن قرار دهید و کمی روغن روی آن اسپری کنید تا بال‌‌ها به توری نچسبد.

4. در ظرف یا زیپ کیپ بال‌های مرغ را قرار دهید و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را ترکیب کنید تا به خورد مرغ برود.

5. بال‌های مرغ را روی توری درون سینی و فقط در یک لایه قرار دهید. به طوریکه پوست مرغ در سطح بالایی باشد.

6. سینی را به مدت 30 دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید.

7. سپس سینی را به مدت 40-50 دقیقه در طبقه بالای فر و در دمای 220 سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی بپزد.

طرز تهیه سس سیر و عسل

4 قاشق غذاخوری عسل را با دو قاشق غذاخوری سس سویا و 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید و 2-3 حبه سیر رنده شده مخلوط کرده و با بال‌‌های مرغ نوش جان کنید.

نکته: پس از خارج کردن بال‌های مرغ ممکن است به نظرتان بال‌ها کوچک‌تر از اندازه اولیه‌شان باشند. این به این خاطر است که چربی‌های بال مرغ در دمای پایین آب شده‌اند.

این غذا را با سایر سس‌های مورد علاقه‌تان می‌توانید سرو کنید.

منبع:برترین ها

دستور پخت کوکو سبزی با اشپل ماهی خوشمزه

دستور پخت کوکو سبزی با اشپل ماهی خوشمزه

طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

دستور پخت خورشت به با آلو و رب انار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا