» آشپزی » ۲ دستور تهیه ساندویچ فیله مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ - ۱۳:۱۷

 کد خبر: 165488
 146 بازدید

۲ دستور تهیه ساندویچ فیله مرغ

۲ دستور تهیه ساندویچ فیله مرغ
ساندویچ فیله مرغ یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها هم در ایران و هم خارج از ایران است. این ساندویچ طرز تهیه راحتی دارد که در این مقاله توضیح داده می‌شود.

۱. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ 

مواد لازم برای دو عدد ساندویچ
نمک ۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری
آب ۲ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل هندی یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه به مقدار کافی
شیر نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
پودر سوخاری نیم قاشق چای خوری
آرد سه چهارم فنجان
شیر خشک ۱ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی نیم پیمانه
نان همبرگر ۲ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
خیار شور و گوجه و کاهو به مقدار لازم برای بین ساندویچ

دستور تهیه

  • سینه‌ی مرغ را از وسط به دو قسمت نازک‌تر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  • پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
  • شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
  • آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آرد‌ها کمی مرطوب شوند.
  • یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
  • سینه‌ی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
  • سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
  • دو طرف سینه‌ی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمال‌های روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقه‌ی خودتان روی نان بگذارید.
  • سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکه‌ی دیگر نان بپوشانید.

 

 

ساندویچ فیله مرغ

۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر

مواد لازم  اندازه  مقدار کالری
سینه مرغ  ۱ عدد  هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری
فلفل دلمه  ۱ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
گوجه فرنگی  ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
پیاز ۲ عدد بزرگ هر ۱۰۰ گرم ۵ کالری
پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری هر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری
نمک و فلفل و آویشن  مقداری هر ۱۰۰ گرم ۰ کالری
زنجفیل تازه (دلخواه) به اندازه یک بند انگشت هر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری

 

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  • فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
  • سپس سینه‌ی مرغ را به صورت رشته‌های باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • وقتی سینه‌ی مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
  • در مرحله‌ی آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
  • مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.

 

ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آماده‌ی سرو است …

ساندویچ فیله مرغ با پنیر پارمسان

منبع:ستاره


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.