سالاد پنیر پخته یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که میتوان آن را به راحتی تهیه کرد. این سالاد مناسب برای مهمانیها و میانوعدهها است.
مواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته :
- مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
- نان فرانسوی : 12 برش
- روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
- پنیر محلی : 12 برش
- سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده : مقداری
- نان فرانسوی : جهت سرو
مواد لازم جهت تهیه سس :
- روغن زیتون بکر : 6 قاشق غذاخور
- سرکه قرمز : 3 قاشق غذاخوری
- شکر : نصف قاشق چای خوری
- خردل : نصف قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
1. جهت تهیه سالاد پنیر پخته، برگ های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک نمایید. سپس آن ها را داخل دستمال آشپرخانه بپیچید، در کیسه پلاستیکی قرار دهید، کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف در یخچال خنک شوند.
2. جهت تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ نموده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند. نمک و فلفل بزنید، دوباره تکان دهید و کنار بگذارید.
3. هر دو طرف برش های نان را برشته نمایید تا کاملاً ترد و سرخ شوند، سپس روغن زیتون را روی یک طرف نانها وقتی هنوز گرم هستند بمالید.
4. تکه های نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید. سبزی های خرد شده را روی پنیر پاشیده، کمی روغن زیتون روی آنها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
5. در همین زمان، برگ های کاهو را درون کاسهای ریخته و سس آماده شده را روی همه کاهو ها بریزید و خوب مخلوط نمایید.
6. نان های برشته شده را داغ روی کاهو ها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید.
7. میتوانید از دانهای انار هم به دلخواه در داخل سالاد پنیر پخته استفاده کنید.
ارسال دیدگاه