یتیمک کدو یکی از غذاهای نونی خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه میشود. این غذا به ویژه برای افرادی که نمیتوانند گوشت قرمز و سفید مصرف کنند، بسیار مناسب است. در اینجا میتوانید طرز تهیه یتیمک کدو را مشاهده کنید و همچنین اطلاعاتی درباره یتیمک بوشهری بیابید.
مواد لازم برای تهیه یتیمک کدو
- کدو سبز: ۱ کیلوگرم
- پیاز: ۶ عدد
- عصاره مرغ: ۲ عدد
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه یتیمک کدو
- برای تهیه یتیمک کدو به دلخواه میتوانید از رب گوجهفرنگی یا پوره گوجهفرنگی استفاده کنید.
- ابتدا کدو و پیاز را بشویید و پوست بگیرید (میتوانید پوست کدو سبز را نگیرید). سپس پیازها را نگینی خرد کنید.
- سپس کدوها را نگینی یا خلالی خرد کنید.
- یک تابه مناسب بردارید و مقداری روغن به تابه اضافه کنید و روی شعله قرار دهید. سپس پیاز نگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود.
- حال کدوها را به پیاز اضافه و دوباره تفت دهید تا خامی کدو گرفته شود. سپس ادویهها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و عصاره مرغ خرد شده میباشد را اضافه کنید و هم بزنید (نیازی به اضافه کردن نمک نیست). ادویهها را تفت دهید و حرارت را خیلی ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کدو با آب خود بپزد. بعد از جمع شدن آب، یتیمک شما آماده است.
- اگر مایل هستید، به یتیمک کدو پوره گوجهفرنگی یا رب اضافه کنید.
- یتیمک کدو را در ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی میل کنید.
ارسال دیدگاه