یتیمک/ طرز تهیه یتیمک کدو برای گیاهخواران

شنبه 29 مرداد 1401 آشپزی
یتیمک کدو

یتیمک  جزء غذاهای نونی  خوشمزه هست که به روشهای مختلف تهیه می شود  این غذا برای افرادی که نمی توانند گوشت قرمز و سفید مصرف کنند بسیار مناسب است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه یتیمک کدو,  غذای بدون گوشت با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه یتیمک بوشهری  را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه یتیمک کدو

  • کدو سبز: ۱ کیلوگرم
  • پیاز :۶ عدد
  • عصاره مرغ:۲ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
یتیمک کدو

یتیمک کدو

طرز تهیه یتیمک کدو

  1.  برای تهیه یتیمک کدو به دلخواه می توانید از رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  2. برای تهیه یتیمک کدو ابتدا کدو و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.( می توانید پوست کدو سبز را  نگیرید )سپس پیازها را نگینی خرد کنید.
  3. و سپس کدو ها را نگینی یا خلالی  خرد کنید .
  4. یک تابه مناسب برداریدو مقداری روغن به تابه اضافه کنید و روی شعله قرار دهیدسپس پیاز نگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود .
  5. حال کدو ها را به پیاز اضافه و دوباره تفت دهید تا خامی کدو گرفته شودسپس ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل سیاه و عصاره مرغ خرد شده می باشد را اضافه کنید و هم بزنید( نیازی به اضافه کردن نمک نیست ), ادویه ها تفت دهید و حرارت را خیلی ملایم کنیدو در تابه را بگذارید تاکدو با آب خود بپزد بعد از جمع شدن آب کدو یتیمک شما آماده است.
  6. اگرمایل هستید به یتیمک کدو پوره گوجه فرنگی یا رب اضافه کنید.
  7. یتیمک کدو را در ظرف سروبکشید و با نان و سبزی میل کنید .

 

بهترین دمنوش ها برای کاهش وزن

8 تا از بهترین دمنوش ها برای کاهش وزن

pasta ba sos gharche

پاستا / طرز تهیه پاستا با سس قارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا