طرز تهیه یتیمک کدو خوشمزه و آسان

سه‌شنبه 3 تیر 1404 آشپزی
یتیمک کدو

یتیمک کدو یکی از غذاهای نونی خوشمزه است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا به ویژه برای افرادی که نمی‌توانند گوشت قرمز و سفید مصرف کنند، بسیار مناسب است. در اینجا می‌توانید طرز تهیه یتیمک کدو را مشاهده کنید و همچنین اطلاعاتی درباره یتیمک بوشهری بیابید.

مواد لازم برای تهیه یتیمک کدو

  • کدو سبز: ۱ کیلوگرم
  • پیاز: ۶ عدد
  • عصاره مرغ: ۲ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری

یتیمک کدو

طرز تهیه یتیمک کدو

  1. برای تهیه یتیمک کدو به دلخواه می‌توانید از رب گوجه‌فرنگی یا پوره گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
  2. ابتدا کدو و پیاز را بشویید و پوست بگیرید (می‌توانید پوست کدو سبز را نگیرید). سپس پیازها را نگینی خرد کنید.
  3. سپس کدوها را نگینی یا خلالی خرد کنید.
  4. یک تابه مناسب بردارید و مقداری روغن به تابه اضافه کنید و روی شعله قرار دهید. سپس پیاز نگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود.
  5. حال کدوها را به پیاز اضافه و دوباره تفت دهید تا خامی کدو گرفته شود. سپس ادویه‌ها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و عصاره مرغ خرد شده می‌باشد را اضافه کنید و هم بزنید (نیازی به اضافه کردن نمک نیست). ادویه‌ها را تفت دهید و حرارت را خیلی ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کدو با آب خود بپزد. بعد از جمع شدن آب، یتیمک شما آماده است.
  6. اگر مایل هستید، به یتیمک کدو پوره گوجه‌فرنگی یا رب اضافه کنید.
  7. یتیمک کدو را در ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی میل کنید.
بهترین دمنوش ها برای کاهش وزن

بهترین دمنوش ها برای کاهش وزن که باید امتحان کنید

۱۸۴۱۱۴

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا