یتیمک جزء غذاهای نونی خوشمزه هست که به روشهای مختلف تهیه می شود این غذا برای افرادی که نمی توانند گوشت قرمز و سفید مصرف کنند بسیار مناسب است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه یتیمک کدو, غذای بدون گوشت با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه یتیمک بوشهری را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه یتیمک کدو
- کدو سبز: ۱ کیلوگرم
- پیاز :۶ عدد
- عصاره مرغ:۲ عدد
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه یتیمک کدو
- برای تهیه یتیمک کدو به دلخواه می توانید از رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
- برای تهیه یتیمک کدو ابتدا کدو و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.( می توانید پوست کدو سبز را نگیرید )سپس پیازها را نگینی خرد کنید.
- و سپس کدو ها را نگینی یا خلالی خرد کنید .
- یک تابه مناسب برداریدو مقداری روغن به تابه اضافه کنید و روی شعله قرار دهیدسپس پیاز نگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود .
- حال کدو ها را به پیاز اضافه و دوباره تفت دهید تا خامی کدو گرفته شودسپس ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل سیاه و عصاره مرغ خرد شده می باشد را اضافه کنید و هم بزنید( نیازی به اضافه کردن نمک نیست ), ادویه ها تفت دهید و حرارت را خیلی ملایم کنیدو در تابه را بگذارید تاکدو با آب خود بپزد بعد از جمع شدن آب کدو یتیمک شما آماده است.
- اگرمایل هستید به یتیمک کدو پوره گوجه فرنگی یا رب اضافه کنید.
- یتیمک کدو را در ظرف سروبکشید و با نان و سبزی میل کنید .
ارسال دیدگاه