گوبولی گوشت خوشمزه و پر ادویه+طرزتهیه

دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

۰گوبولی گوشت 

گوبولی غذا  محلی و سنتی و محبوب جنوب کشور  است.خاستگاه اصلی این غذا  و طرز تهیه گوبولی  مربوط به هندوستان است، که به واسطه تجارت مردم این ناحیه با هندوستان این دستور غذایی به ایران آمده است و تبدیل به یک غذای محلی و سنتی و اصیل جنوبی  شده است.گوبولی دو مدل طبخ می شود که شامل گوبولی مرغ و گوبولی گوشت است.با این تفاوت که در گوبولی مرغ از زیره سبز استفاده می شود و در گوبولی گوشت از زیره سیاه.اگر طرفدار غذاهای پر ادویه هستید، قطعا این پلو لذیذ را دوست خواهید داشت .

 

مواد لازم برای تهیه  گوبولی گوشت

نخود آبپز  ۱ پیمانه
زیره سیاه  ۲ قاشق غذا خوری
گوشت تکه بدون استخوان   ۳۰۰-۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۴ عدد
کشمش پلویی ۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری به دلخواه
برنج  ۴ پیمانه
هل ، میخک ،دارچین و ادویه پلوی به میزان لازم
کره به میزان لازم

بیشتر بخوانید ؛طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی 

گوبولی گوشت

بیشتر بخوانید:طرزتهیه رب پلوی شیرازی  ساده و خوشمزه

طرز تهیه گوبولی گوشت

■ اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد. اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم.

■نخودروازشب قبل خیس کنید(بهتره برای عطرنخود.گرفتن نفخ نخودکمی زیره توی ی کیسه پارچه ای بریزید وبین نخودهاقراربدید)وآب پز کنید.
■پیازهاراخلالی خردکنید وتوی روغن سرخ کنیدزمانی که سرخ شد نصف آن رابردارید توی صافی بزارید تا روغنش بره وحالت خشک پیداکنه خیلی خشک نباشه
■کشمش روخیس بدید وتوی روغن تفت دهید.نخود آبپز شده روهم کمی تفت بدید.(مواظب باشید که نسوزه)میتوان کشمش را حذف کرد و به نخود رب گوجه فرنگی اضافه کردو تفت داد
■برنج دم کشیده را توی ظرف سرو بریزید.سپس کنارش نخود و کشمش و پیازسرخ شده  اگر دوست داشتید سیب زمینی سرخ شده وگوشت ها راقراردهید. گوبولی گوشت شما آماده است با   ترشی انبه   سرو کنید
. این پلو خوشمزه را تهیه کنید از از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

قهوه تخم مرغی با طعمی متفاوت +طرز تهیه

خوراک زبان با سس قارچ ساده و مقوی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا