
0گوبولی گوشت
گوبولی غذا محلی و سنتی و محبوب جنوب کشور است.خاستگاه اصلی این غذا و طرز تهیه گوبولی مربوط به هندوستان است، که به واسطه تجارت مردم این ناحیه با هندوستان این دستور غذایی به ایران آمده است و تبدیل به یک غذای محلی و سنتی و اصیل جنوبی شده است.گوبولی دو مدل طبخ می شود که شامل گوبولی مرغ و گوبولی گوشت است.با این تفاوت که در گوبولی مرغ از زیره سبز استفاده می شود و در گوبولی گوشت از زیره سیاه.اگر طرفدار غذاهای پر ادویه هستید، قطعا این پلو لذیذ را دوست خواهید داشت .
مواد لازم برای تهیه گوبولی گوشت
بیشتر بخوانید ؛طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی

گوبولی گوشت
بیشتر بخوانید:طرزتهیه رب پلوی شیرازی ساده و خوشمزه
طرز تهیه گوبولی گوشت
■ اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد. اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم.
ارسال دیدگاه