
گل کلم تنوری
گل کلم حاوی اندول بوده که دارای اثرات ضد چاقی می باشد، مطالعات نشان داده که مصرف گل کلم در پیشگیری از اختلالات التهابی و متابولیکی بدن سودمند است و با افزایش چربی سوزی به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند. گل کلم یکی از سبزیجات با کالری بسیار پایین است و مقادیر بالای فیبر موجود در آن با کاهش اشتها و پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.
گل کلم همچنین با درمان یبوست به سم زدایی و پاکسازی روده ها کمک کرده و به این ترتیب برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد. گل کلم غنی از آنتی اکسیدان ها و مقادیر بالای ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک می کند.
گل کلم یک منبع غنی از فیبر رژیمی است که به بهبود هضم غذا کمک می کند، گلوکوزینولات، گلوکوراپانین و سولفورفان موجود در آن از ابتلا به زخم معده ناشی از هلیکو باکتر پیلوری جلوگیری کرده و ایزوتیوسیانات های موجود در گل کلم خطر ابتلا به کولیت و سرطان روده را کاهش می دهد.
گل کلم تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای اموزش این غذ ای ساده در بخش آشپزی دایان با ما همراه باشبد
مواد لازم برای گل کلم تنوری |
|
گل کلم | ۱ عدد متوسط |
برگ گشنیز | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۴ ق غ |
آب لیمو ترش | ۲ ق غ |
ادویه گراماسالا | ¼ ق چ |
پودر زیره سبز | ۱ ق غ |
زردچوبه | ۱ ق چ |
نمک و فلفل سیاه
|
به مقدار کافی |
طرز تهیه گل کلم تنوری
ابتدا فر را با دمای۲۲۰ درجه سانتیراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه روغن زیتون را به همراه ادویه گراماسالا، پودر زیره سبز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم.
گل کلم ها را به صورت کوچک خرد می کنیم، به همراه مخلوط روغن زیتون و ادویه ها با هم ترکیب می کنیم تا گل کلم ها به طور کامل به مخلوط روغن زیتون و ادویه آغشته شوند، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
گل کلم های طعم دار شده را داخل سینی فر می چینیم، سپس سینی فر را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا گل کلم ها کبابی و تغییر رنگ دهند. در اخر می توانیم گریل را روشن کنیم تا روی گل کلم ها طلایی تر شود.
پس از اینکه پخت گل کلم ها به پایان رسید، آنها را از فر خارج کرده و داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه گشنیز خرد شده روی گل کلم ها می ریزیم و آنها را به همراه سس فلفل یا سس باربیکیو یا سس کچاپ سرو می کنیم.
ارسال دیدگاه