آموزش خوشمزه و خنک گرانیتا خربزه

سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 آشپزی
گرانیتا خربزه

در اینجا به شما دسر خنک و شیرین گرانیتا خربزه را آموزش می‌دهیم! این دسر یخی مخصوص روزهای گرم تابستان است و بسیار ساده تهیه می‌شود.

طرز تهیه گرانیتا خربزه:

  • ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید. برگ‌های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگ‌ها را آبکش کنید.
  • خربزه را پوست بگیرید و دانه‌های آن را جدا کنید.
  • لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید. خربزه را به همراه برگ‌های نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرینی خربزه شکر آن را اضافه کنید. در نظر داشته باشید که معمولاً دسر یخ‌زده طعم کم شیرین‌تری دارد.
  • سعی کنید در تهیه گرانیتا خربزه تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید.
  • سپس مخلوط را در ظرف ریخته و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده و کاملاً هم بزنید و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار را سه بار انجام دهید. این دسر یخی را به مدت ۲ هفته می‌توان در فریزر نگهداری کرد.

نکته: گرانیتا خربزه را به مدت ۲ هفته می‌توان در فریزر نگهداری کرد.

مینی تارت

طرز تهیه مینی تارت های خوشمزه و زیبا

کاپ کیک

طرز تهیه کاپ کیک آتشفشانی در ۵ دقیقه 🍰

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا