
گاناش شکلاتی چیست؟
امروزه، برای طعم دار کردن، پوشش دادن و تزیین کیک ها، انواع کرم ها و خمیر ها وجود دارند. این کرم ها شامل خامه ای، کره ای، پنیری و شکلاتی هستند که در بخش آشپزی دایان، تعدادی از آنها مانند باتر کریم، خمیر فوندانت و خمیر مارزیپان آموزش داده شدهاند.
در این بخش، با آموزش گاناش شکلاتی، یک پوشش خوب و آسان برای کیک را به شما معرفی میکنیم که نسبت به سایر کرم ها، کمترین میزان کالری را دارد. استفاده از این پوشش با توجه به نسبت مناسب میان خامه و شکلات، امکانات مختلفی را برای تزیین کیک فراهم میکند.

گاناش شکلاتی
نکته :
در صورتی که نسبت مواد در گاناش به این صورت باشد که میزان شکلات دو برابر میزان خامه باشد، گاناش بسیار غلیظ و سفت خواهد بود و میتواند به عنوان فیلینگ و کاور کیک استفاده شود.اگر نسبت مواد در گاناش برابر باشد، میتوان از آن به عنوان گلیز برای تزیین کیک استفاده کرد.همچنین، در صورتی که نسبت مواد در گاناش به این صورت باشد که میزان شکلات یک دوم میزان خامه باشد، میتوان از آن به عنوان سس برای کیک استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه گاناش
- خامه ۲۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم
- کره ۲۰ گرم
- وانیل یک پنس

فرم دادن گاناش
طرز تهیه گاناش شکلاتی
- در صورتی که شکلاتهای مورد استفاده به صورت تختهای باشند، ابتدا آنها را خرد کرده و از شکلاتهای با کیفیت استفاده کنید. میزان شیرینی شکلات هم به سلیقه شما بستگی دارد. اگر شیرینی زیاد را ترجیح نمیدهید، از شکلاتهایی با درصد بالاتر استفاده کنید.
- برای تهیه گاناش، یک تابه یا شیر جوش نچسب را انتخاب کنید. سپس خامه، کره و وانیل را به داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. با مخلوط کردن خامه، کره و وانیل، خامه کم کم شل و کره نیز مذاب خواهد شد. پس از همزدن مواد، به آنها اجازه دهید تا به جوش بیایند و از کنارههای تابه حبابهایی ظاهر شوند. سپس شکلات را به مواد اضافه کنید.
- بعد از اضافه کردن شکلات به خامه گرم، حرارت را خاموش کنید و با لیسک، سریع و عمقی، مواد را همزن کنید. با حرارت خامه، شکلات شروع به ذوب شدن میکند و با همزدن عمقی و سریع، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا هیچ تکهای باقی نماند. همزدن را تا زمانی که گاناش به صورت یک کرم روان و یکدست بدست آید، ادامه دهید.
- گاناش شما تقریباً آماده است و پس از خنک شدن، میتوانید از آن برای کاور کردن یا پوشش دادن به کیکها و دسرها استفاده کنید. برای منسجم شدن و فرم دادن به آن، باید آن را ابتدا برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه گاناش شکلاتی
فرم دادن گاناش
برای فرم دهی بهش باید اون رو با همزن برقی بزنیم. پس برای ۵ تا ۸ دقیقه، گاناش رو با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کم کم رد پره ها روش بیفته و فرم بگیره.حالا با توجه به ایده ای که تو ذهنمون داریم، با استفاده از پالت یا قیف و ماسوره کیک یا دسرمون رو کاور یا تزیین می کنیم.به یاد داشته باشید حرارت همون طور که خامه رو از حالت خودش خارج میکنه
ارسال دیدگاه