
کیک پسته و زرشک , کیک با طعم ترش و شیرین که بسیار دلچسب است حتما این کیک خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک پسته و زرشک خوشمزه با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک دینگ دانگ .و کیک ریواس و زنجبیل و کیک هویج با روغن نارگیل را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک پسته و زرشک
- آرد قنادی :1 پیمانه
- روغن :1/2پیمانه
- شیر :1/3 پیمانه
- شکر :1/2 پیمانه
- تخم مرغ :2عدد
- زرشک خشک :1/2 یا مقداری کمتر
- بیکینگپودر یک قاشق چای خوری
- وانیل :1/4 قاشق چاي خوری
- خلال پسته: به میزان لازم
طرز تهیه کیک پسته و زرشک
- برای تهیه کیک پسته و زرشک ابتدا مواد را 30 دقیقه قبل از پخت کیک از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد .
- آرد و بیکینگ پودر را به هم ترکیب کنید و 2 تا 3 بار الک کنید تا آرد سبک شود.
- فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک روی درمای 180 درجه سانتی گرادروشن کنید تا گرم شود.
- قالب مورد نظر را چرب کنید و ته آن کاغذ روغنی بیندارید( یا آرد بپاشید) و کنار بگذارید.
- حال مایه کیک را آماده کنید . به این صورت که یک کاسه مناسب بردارید و شکر، تخم مرغ و وانیل را در آن بریزید و باهم زن برقی به مدت پنج تا هفت دقیقه با دور تند بزنید تا مواد کرم رنگ و کشدار بشه و حجم بگیره.
- سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- در این مرحله آرد و بیکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید ( هم زن لازم نیست )
- زرشک و خلال پسته بشورید و خشک کنید با کمی آرد ترکیب کنید.
- حال نصف مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و سپس مخلوط پسته و زرشک را روی مایه کیک بریزید و دوباره نصف دیگر مایه کیک را در قالب بریزید و مجدا زرشک و پسته بریزید. چند بار قالب را روی میز بکوبیدو قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد
- نکته : اگه مایه کیک شما خیلی شل بود مقداری آرد اضافه کنید
- بعد از 30 دقیقه پخت کیک را مدام چک کنید چون دمای فرها با هم متفاوت است شما می توانید با فرو بردن سیخ چوبی پخت کیک را چک کنیداگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شدکیک شما پخته.
- اگر دوست دارید روی کیک پسته و زرشک برشته شود 2 تا 3 دقیقه گریل را روشن کنید.
- وقتی کیک پخت آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس از قالب خارج کنید و تاکیک کامل خنک نشده برش نزنید.
ارسال دیدگاه