کیک کرم دار توت فرنگی
کیک کرم دار توت فرنگی یکی از انواع کیک های خوشمزه و لاکچری است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک توت فرنگی کرمدار در ادامه با مجله خانواده دایان همراه باشید.
مواد لازم کیک کرم دار توت فرنگی
برای کرم کیک :
2 لیوان شیر ( 400 میلی )
نصف لیوان شکر
1قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آرد
برای روی کیک :
1 عدد زرده تخم مرغ
وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری
برای کیک :
2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر
وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری
برای روی کیک :
8_7 عدد توت فرنگی پودر قند
طرز تهیه کیک کرم دار توت فرنگی:
ابتدا کرم را آماده کنید . شیر ، شکر ، نشاسته ، آرد و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه کوچکی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود .
روی اجاق بذارید و تا وقتیکه که حباب بزند و قوامش غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید .
سپس اجاق را خاموش کنید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید . کنار بذارید تا خنک شود . برای اینکه پوسته نبندد روی کرم سلفون بکشید ( سلفون با سطح کرم در تماس باشد ) یا گاهی هم بزنید .در زمانیکه کرم خنک میشود مواد کیک را آماده کنید .
تخم مرغ و شکر را تا وقتیکه کف کند و رنگش سفید شود با همزن برقی هم بزنید . شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید .
وانیل ، بکینگ پودر و آرد را الک کرده به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید . مایه کیک نسبت به کیک های معمولی ا کمی غلیظ است .
کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بذارید ( قالب معمولی هم میشه ) مایه کیک را داخل قالب بریزید و صاف کنید ، کرم را داخل یک پلاستیک بریزید و سر پلاستیک را ببرید و مثل فیلم کرم را روی کیک با فاصله به شکل بزنید .
توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید و با فاصله لابلای کرم بذارید .
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود حدود 35 دقیقه بپزیدبیرون آوردن کیک از فر وقتی ولرم شد پودر قند بپاشید و سرو کنید .
نکته 1 : قالب کیک خیلی بزرگ نباشد چون مواد کیک کم است کیک نازک میشود اندازه قالب در فیلم 19 سانتی متر است
نکته 2 : کرم را با فاصله روی کیک بزنید تا موقع پف کردن کیک خوب دیده شود♡
ارسال دیدگاه