طرز تهیه کیک کادایف دسر ترکیه‌ای

پنج‌شنبه 6 آبان 1400 آشپزی
کیک کادایف

کیک کادایف یک دسر ترکیه ای می باشد و افراد زیادی به طعم این کیک علاقه مند هستند و از این کیک علاوه بر صبحانه و میان وعده به عنوان دسر نیز استفاده می کنند.

پختن این کیک زمان بر نمی باشد و مانند سایر کیک ها سریع آماده می شود بدون اینکه وقت زیادی از شما بگیرد.

 دستور پخت این کیک کاملا آسان می باشد و در صورتی که شما تمام مواد مورد نیاز این کیک را داشته باشید می توانید آن را به راحتی و بدون وجود هیچ مشکلی درست کنید.

خوب است بدانید که مصرف این کیک در ماه رمضان بیشتر از سایر مواقع می باشد.

ما در ادامه ی مقاله آموزش های لازم را برای تهیه و آماده کردن این کیک خوشمزه به شما می دهیم تا شما با درست کردن این کیک از طعم خوب و خوشمزه ی آن بهره مند شوید.

کیک کادایف

کیک کادایف

 مواد مورد نیاز  :

  • آرد (الک شده): 2 پیمانه
  • کره (إوب شده): 120 گرم + 2 ق س
  • رشته کادایف: 250 گرم
  • گردو (خردشده): 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • وانیل: یک دوم ق چ
  • شکر: 1 پیمانه
  • نمک: 1 پنسه
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پودر پسته: به میزان لازم

 

مواد مورد نیاز شربت:

  • شکر: 2.5 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • لیموترش (حلقه شده): 1 حلقه

 

روش پخت کیک کادایف دسر ترکیه‌ای:

رشته کادایف و 2 قاشق سوپخوری کره را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتی متر پرس کرده و روی آن گردو بریزید و کنار بگذارید.

 

تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی بنزید تا کش دار شده و ححم آن دو برابر شود.

 

سپس نمک، آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا گلوله های آرد در آن باقی نماند.

 

مواد آماده شده را روی کادایف داخل قالب ریخته، بعد 120 گرم کره ذوب شده را روی آن بریزید.

 

قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45 دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود

 

(اگر در این مدت روی آن طلایی نشد، گریل را به مدت چند دقیقه روشن کنید).

 

برای تهیه شربت؛ شکر و آب را داخل شیرجوشی روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا چند جوش بزند.

 

بعد حرارت را کم کرده و یک برش لیمو داخل آن بیندازید و حدود 7 دقیقه بجوشانید.

 

بعداز صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

 

کیک را از فر خارج کرده و شربت را روی آن بریزید. سپس به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا شربت به خورد آن برود. بعد با مقداری پودر پسته تزیین کنید.

نان توت فرنگی

کباب بره

طرز تهیه کباب بره به همراه برنج زعفرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا