طرز تهیه کیک کادایف خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای

یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 آشپزی
کیک کادایف

کیک کادایف یک دسر ترکیه ای بسیار خوشمزه است که نه تنها به عنوان دسر بلکه در صبحانه و میان وعده نیز سرو می‌شود. این کیک به دلیل طعم عالی و روش تهیه آسانش مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

پختن این کیک زمان بر نیست و به راحتی آماده می‌شود. در ادامه دستور پخت آن را با شما در میان می‌گذاریم تا بتوانید از طعم خوب و خوشمزه آن بهره‌مند شوید.

مواد مورد نیاز :

  • آرد (الک شده): 2 پیمانه
  • کره (ذوب شده): 120 گرم + 2 قاشق سوپخوری
  • رشته کادایف: 250 گرم
  • گردو (خردشده): 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر: 1 پیمانه
  • نمک: 1 پنسه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پسته: به میزان لازم

مواد مورد نیاز شربت:

  • شکر: 2.5 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • لیموترش (حلقه شده): 1 حلقه

روش پخت کیک کادایف دسر ترکیه‌ای:

ابتدا رشته کادایف و 2 قاشق سوپخوری کره را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتی‌متر قرار داده و روی آن گردو بریزید. سپس تخم‌مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کش‌دار شود. بعد نمک، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

مواد آماده شده را روی کادایف در قالب ریخته و 120 گرم کره ذوب شده را روی آن بریزید. قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

برای تهیه شربت، شکر و آب را در شیرجوشی روی حرارت قرار دهید و بعد از چند جوش، حرارت را کم کنید و یک حلقه لیمو در آن بیندازید و به مدت 7 دقیقه بجوشانید. سپس شربت را از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

کیک را از فر خارج کرده و شربت را روی آن بریزید و به مدت 25 دقیقه بگذارید تا شربت به خورد کیک برود. در پایان با پودر پسته تزئین کنید.

ماده های غذایی که بهتر از قهوه بیدارتان می‌کند

طرز تهیه تخم مرغ ابری خوشمزه و متفاوت برای صبحانه

سرخ کردن پیاز

طرز تهیه سرخ کردن پیاز خوشمزه و کاربردی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا