طرز تهیه کیک ژله ای خوشمزه و لطیف

سه‌شنبه 13 خرداد 1404 آشپزی
kake zhlei

کیک ژله ای یک دسر خوشمزه و بافت لطیف و پنبه‌ای است که مناسب برای صبحانه و عصرانه می‌باشد. در این مقاله، شما را با طرز تهیه کیک ژله ای آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای

  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • پودر ژله پرتقال: ۱ بسته
  • آب پرتقال: ۲/۳ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک: ۱ پنس

کیک ژله ای

طرز تهیه کیک ژله ای:

  1. مواد اولیه کیک را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  2. آرد و بکینگ پودر و نمک را 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
  3. قالب مناسب کیک را با روغن جامد یا کره چرب کنید و آرد پاشی کنید.
  4. 15 دقیقه قبل از پخت کیک فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
  5. تخم مرغ و شکر را در ظرف بریزید و برای ۵ دقیقه با هم زن برقی هم بزنید تا مواد حجیم و کرم رنگ شوند.
  6. آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده و پودر ژله را با هم مخلوط کنید، سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.
  7. مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
  8. پس از پخت کیک را از فر خارج کنید.
  9. کیک را پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با شکلات سفید و ترافل رنگی تزئین کنید.
  10. برای بهبود طعم، از آب پرتقال طبیعی و چند قطره رنگ خوراکی نارنجی استفاده کنید.
۱۸۳۶۰۰

طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزه و دلچسب

Capture 18

طرز تهیه لذیذترین سبزی پلو با ماهی عید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا