کیک ژله ای یک دسر خوشمزه و بافت لطیف و پنبهای است که مناسب برای صبحانه و عصرانه میباشد. در این مقاله، شما را با طرز تهیه کیک ژله ای آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای
- آرد: ۳۰۰ گرم
- شکر: ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۴ عدد
- روغن مایع: ۱ پیمانه
- پودر ژله پرتقال: ۱ بسته
- آب پرتقال: ۲/۳ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
- نمک: ۱ پنس
طرز تهیه کیک ژله ای:
- مواد اولیه کیک را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
- آرد و بکینگ پودر و نمک را 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
- قالب مناسب کیک را با روغن جامد یا کره چرب کنید و آرد پاشی کنید.
- 15 دقیقه قبل از پخت کیک فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
- تخم مرغ و شکر را در ظرف بریزید و برای ۵ دقیقه با هم زن برقی هم بزنید تا مواد حجیم و کرم رنگ شوند.
- آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده و پودر ژله را با هم مخلوط کنید، سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
- پس از پخت کیک را از فر خارج کنید.
- کیک را پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با شکلات سفید و ترافل رنگی تزئین کنید.
- برای بهبود طعم، از آب پرتقال طبیعی و چند قطره رنگ خوراکی نارنجی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه