
کیک هویج آسان
کیک هویج جزءکیک های خوشمزه است که به روشهای مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک هویج با روغن نارگیل که بسیار خوشمزه و متفاوت است با ما همراه باشید.
کیک هویج کلاسیک را با مایه کیک موریش و گردو یا گردوی خرد شده تزیین کنید. در هر زمانی از روز به عنوان یک خوراکی شیرین با یک فنجان چای سرو کنید.
مواد لازم کیک هویج
230 میلی لیتر روغن نباتی، به علاوه اضافی برای قلع
100 گرم ماست طبیعی
4 عدد تخم مرغ بزرگ
1 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
½ پرتقال، رنده شده
265 گرم آرد
335 گرم شکر موسکووادو سبک
2 ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
¼ جوز هندی تازه، ریز رنده شده
265 گرم هویج (حدود 3 عدد)، رنده شده
100 گرم کشمش
100 گرم گردو یا گردو،
برای کرم آیسینگ
100 گرم کره کمی نمک زده، نرم شده
شکر پودری 300 گرم
100 گرم پنیر نرم
دستور پخت کیک هویج آسان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید.
کف و کناره های دو قالب کیک 20 سانتیمتری را با روغن بپوشانید.
روغن، ماست، تخم مرغ، وانیل و پوست را در ظرفی با همزن بزنید.
آرد، شکر، دارچین و جوز هندی را با کمی نمک در یک کاسه مخلوط کنید
. هر تکه شکر را در انگشتان خود فشار دهید، کاسه را چند بار تکان دهید تا گلوله ها به سطح برسند.
در صورت استفاده، مواد مرطوب را به همراه هویج، کشمش و نیمی از مغزها به مواد خشک اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس بین قالب ها تقسیم کنید.
به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سیخی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
اگر مخلوط خیس به سیخ چسبید، به مدت 5 دقیقه به فر برگردانید، سپس دوباره چک کنید. در قالب ها بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه مایه کیک، کره و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود.
نصف پنیر نرم را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و بقیه را اضافه می کنیم
کیک ها را از قالب خارج کرده و با نصف مایه کیک روکش کنید و با گردوهای باقی مانده روی آن بپاشید. تا پنج روز در یخچال نگهداری می شود. بهتر است در دمای اتاق خورده شود.
ارسال دیدگاه