طرز تهیه کیک هلوبرگردان شیک و مجلسی

سه‌شنبه 7 مرداد 1399 آشپزی

کیک هلو برگردان

کیک هلو برگردان یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که ظاهر بسیار شیک و مجلسی ای هم داره. تا هلوهای تازه و خوشرنگ توی بازار هست این کیک خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه لایه هلو

  1. شکر سفید چهار قاشق غذاخوری
  2. عسل یک قاشق غذاخوری
  3. هلوی ورقه شده به مقدار لازم
  4. کره 50 گرم

طرز تهیه:

در ابتدای کار کف قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید.

شکر و عسل و کره را با هم روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.هم بزنید تا شکر حل بشه و کمی هم تغییر رنگ بده و کاراملی بشه.سپس کارامل آماده شده را کف قالب بریزید و کامل کف قالب پهن کنید و ورقه های هلوها را روش بچینید و کنار بگذارید.

کیک برگردان هلو

مواد لازم برای تهیه مایه کیک

  1. تخم مرغ 2عدد
  2. آرد 1و1/2 لیوان
  3. شکر 3/4 لیوان
  4. روغن مایع 1/2 لیوان
  5. شیر 1/2 لیوان
  6. بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  7. وانیل یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک هلو برگردان

● ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود  و کش بیاید.

● بعد روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

● در پایان آرد را که قبلا با بکینگ پودر سه بار الک کردید، کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

دستور تهیه چیز کیک مخملی دو رنگ

● مایه کیک را روی هلوها بریزید و در فری که قبلا گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰درجه قرار دهید.

● درجه حرارت فرها متفاوت هست پس نسبت به فرخودتون درجه و زمان را تعیین کنید. بعد از 40 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن چنگاه یا  سیخ چوبی چک کنید .اگر مایع کیک به چنگال نچسبید فر را خاموش کنید .و کیک را از فر خارج کنید

● بعد از پخت کیک هلو برگردان کمی تحمل  کنید تا کیک از حرارت بیفته بعد برگردونید و آرام کاغذ روغنی را جدا کنید.کیک شما آماده است

نوش جان

بیشتر بخوانید :طرز تهیه کیک خرما و گردو

از ادویه های مفید آشپزخانه غافل نشوید

نحوه انداختن سرکه هلو در منزل/خواص شگفت‌انگیز سرکه هلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا