کیک هلو برگردان یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه است که ظاهر بسیار شیک و مجلسی ای دارد. تا هلوهای تازه و خوشرنگ در بازار وجود دارد، این کیک خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه لایه هلو
- شکر سفید چهار قاشق غذاخوری
- عسل یک قاشق غذاخوری
- هلوی ورقه شده به مقدار لازم
- کره 50 گرم
طرز تهیه:
در ابتدای کار کف قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید. شکر و عسل و کره را با هم روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و کمی تغییر رنگ بدهد و کاراملی شود. سپس کارامل آماده شده را کف قالب بریزید و کامل کف قالب پهن کنید و ورقه های هلوها را روش بچینید و کنار بگذارید.
مواد لازم برای تهیه مایه کیک
- تخم مرغ 2عدد
- آرد 1 و 1/2 لیوان
- شکر 3/4 لیوان
- روغن مایع 1/2 لیوان
- شیر 1/2 لیوان
- بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک هلو برگردان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ شود و کش بیاید. سپس روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در پایان آرد را که قبلاً با بکینگ پودر سه بار الک کردهاید، کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مایه کیک را روی هلوها بریزید و در فر که قبلاً گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰ درجه قرار دهید.
بعد از 40 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن چنگال یا سیخ چوبی چک کنید. اگر مایع کیک به چنگال نچسبید، فر را خاموش کنید و کیک را از فر خارج کنید. بعد از پخت کیک کیک هلو برگردان کمی تحمل کنید تا کیک از حرارت بیفتد، سپس برگردانید و آرام کاغذ روغنی را جدا کنید. کیک شما آماده است.
نوش جان!
ارسال دیدگاه