کیک موکا خوشمزه و بی نظیر +طرزتهیه

دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۹ آشپزی

کیک موکا

کیک موکا مانند کیک شکلاتی، چیزکیک یخچالی و کیک خیس، از کیک‌های خوش‌مزه و پرطرفدار است که برای تهیۀ آن باید از سس مخصوص استفاده کرد. اگر می‌خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواج را در خانه درست کنید و با ترکیبی متفاوت، کیک موکای خوش‌ طعم را آماده کنید ؛ کیک موکا که با سس شکلاتی پوشانده شده، بافتی دلچسب و طعمی خاص دارد 

مواد لازم برای تهیه کیک موکا

مواد لازم برای  (۱۰ نفر)

  • آرد ۲ لیوان
  • تخم‌مرغ  ۳ عدد
  • بکینگ‌پودر ۱ ق.غ سرصاف
  • نمک ۱ پنس
  • شکر ۱ لیوان
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
  • پودر نسکافه ۱ ق.چ
  • پودر کاکائو  ۴ ق غ

مواد لازم سس موکا

  • کره ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر ۱ لیوان
  • پودر نسکافه ۴ ق.غ
  • پودر کاکائو ۲ ق.غ
  • آرد ۵ ق.غ
  • خامه صبحانه  نصف پاکت
  • شیر نصف لیوان

کیک موکا

طرز تهیه کیک موکا

■ ابتدا کرۀ آب شده با دمای محیط را با شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند.حتما از هم زن برقی استفاده شود.

■ سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی شکسته و داخل ترکیب کره و شکر اضافه می کنیم. یک دقیقه زمان می دهیم تا خوب در هم ترکیب شوند. سپس تخم‌مرغ دوم و سوم را هم به همین ترتیب اضافه می کنیم.

■ آرد را با پودر نسکافه، نمک، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و ۳ مرتبه  الک می کنیم. برای اینکه کامل هوا گیری شود و بهتر پف کند. ترکیب الک شده مواد خشک  را با شیر مخلوط کرده و آنها را به مایه کیک موکا در حال آماده شدن اضافه می کنیم. و به مدت ۳ دقیقه با هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یک ترکیب یکدست را داشته باشیم.

■کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایۀ کیک را در قالب بریزید. به مدت تقریبی ۳۰-۴۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد در فری که از قبل گرم شده بگذارید. پس از گذشت مدت زمان پخت، کیک موکا آماده شده .با فرو بردن چنگال یا سیخ چوبی به داخل کیک از پخت آن مطمئن شوید.

 سس موکا

■ شیر را با آرد الک شده، مخلوط می کنیم. پودر کاکائو و خامه را به ترکیب شیر و آرد اضافه می کنیم.

■ مایه را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. مرتب آن را هم بزنید.

■ با همزن در ظرفی دیگر، کرۀ آب شده در محیط را با پودر نسکافه و پودر شکر هم بزنید.

■ پس از سرد شدن مایۀ کرم، آن را به کرۀ مخلوط شده اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس سس موکا را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید سس موکای شما آماده است. آن را روی کیک موکای آماده شده ریخته و سرو کنید.

نان یوخه شیرازی+طرز تهیه

ادویه پلویی جنوبی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا