کیک موکا یکی از کیکهای محبوب و خوشمزه است که برای مهمانیها و مناسبتهای خاص تهیه میشود. این کیک بافتی نرم و طعمی دلپذیر دارد که با سس شکلاتی مخصوص پوشانده میشود. اگر به دنبال یک دستور ساده و لذیذ برای تهیه کیک موکا هستید، در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این کیک خوشمزه را مشاهده کنید.
- آرد ۲ لیوان
- تخممرغ ۳ عدد
- بکینگپودر ۱ ق.غ سرصاف
- نمک ۱ پنس
- شکر ۱ لیوان
- کره ۲۰۰ گرم
- شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
- پودر نسکافه ۱ ق.چ
- پودر کاکائو ۴ ق غ
مواد لازم سس موکا
- کره ۲۰۰ گرم
- پودر شکر ۱ لیوان
- پودر نسکافه ۴ ق.غ
- پودر کاکائو ۲ ق.غ
- آرد ۵ ق.غ
- خامه صبحانه نصف پاکت
- شیر نصف لیوان
طرز تهیه کیک موکا
ابتدا کرۀ آب شده را با شکر در ظرف مناسبی مخلوط کنید. سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آرد و سایر مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر با دمای مناسب بپزید.
طرز تهیه سس موکا
مواد لازم سس را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. پس از سرد شدن، آن را روی کیک موکا بریزید و سرو کنید. با رعایت نکات گفته شده میتوانید کیک موکا را به بهترین شکل تهیه کنید.
ارسال دیدگاه