طرز تهیه کیک موکا خوشمزه و خانگی

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۷ ۲۰ ۱۷ ۰۴

کیک موکا یکی از کیک‌های محبوب و خوشمزه است که برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص تهیه می‌شود. این کیک بافتی نرم و طعمی دلپذیر دارد که با سس شکلاتی مخصوص پوشانده می‌شود. اگر به دنبال یک دستور ساده و لذیذ برای تهیه کیک موکا هستید، در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این کیک خوشمزه را مشاهده کنید.

  • آرد ۲ لیوان
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • بکینگ‌پودر ۱ ق.غ سرصاف
  • نمک ۱ پنس
  • شکر ۱ لیوان
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
  • پودر نسکافه ۱ ق.چ
  • پودر کاکائو ۴ ق غ

مواد لازم سس موکا

  • کره ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر ۱ لیوان
  • پودر نسکافه ۴ ق.غ
  • پودر کاکائو ۲ ق.غ
  • آرد ۵ ق.غ
  • خامه صبحانه نصف پاکت
  • شیر نصف لیوان

کیک موکا

طرز تهیه کیک موکا

ابتدا کرۀ آب شده را با شکر در ظرف مناسبی مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آرد و سایر مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر با دمای مناسب بپزید.

طرز تهیه سس موکا

مواد لازم سس را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. پس از سرد شدن، آن را روی کیک موکا بریزید و سرو کنید. با رعایت نکات گفته شده می‌توانید کیک موکا را به بهترین شکل تهیه کنید.

images 22

طرز تهیه نان اسفناج خوشمزه و مقوی

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۷ ۲۱ ۵۴ ۵۶

طرز تهیه ادویه پلویی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا