کیک مرطوب گردو و سیب
کیک مرطوب گردو و سیب یکی از کیک های بسیار لذیذ خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در منزل پخت. بافت نرم وطعم این کیک بی نظیر می باشد و شما می توانید به راحتی با فر و بدون فر در قابلمه نییز این کیک را تهیه کنید. استفاده از ماست در کیک ها باعث بافت پوک و نرمی می شود و بهتر است با شیر جایگیزین نکنید.
موادلازم برای کیک مرطوب گردو و سیب؛
4 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
2/5لیوان آرد
1 ق چ وانیل
1 ق چ بیکینگ پودر
برای روی کیک مرطوب گردو و سیب:
2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده
نصف قاشق چای خوری دارچین
2-3 مشت گردوی خرد شده
یک مشت شکلات چیپسی(اختیاری)
طرزپخت کیک مرطوب گردو و سیب :
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدودا پنج دقیقه بزنید.
مایه باید هم پف دار و هم کرمی سفیدباشه (قانونی معتبر برای یک کیک موفق همیشه)
سپس روغن و ماست را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم
در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
خمیر را در قالب کیک چرب شده(باکره)ریخته
سیب های خرد شده را با دارچین مخلوط می کنیم روی خمیر می پاشیم
گردو را هم خرد کرده و روی سیب ها می پاشیم و در آخر در صورت تمایل شکلات چیپسی می پاشیم.
در فرازقبل گرم شده بادمای180درجه به مدت45دقیقه میزاریم بپزه(درفرهای مختلف متفاوته)بهتره باسیخ چوبی کنترل کنید
نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کیک سیب و گردو خیلی خوشمزه در قابلمه و فر
- اندازه لیوانی که استفاده می کنم: 200 میلی لیتر
- اندازه قالب مورد استفاده من: 26 سانتی متر
- به دلخواه می توانید روی مواد کمی شکلات چیپسی اضافه کنید.
- برای تست پخت می توانید یک خلال دندان را از مرکز کیک فرو کنید و اگر خلال دندان تمیز خارج شد یعنی کیک پخته شده است.
- برای فر های برقی و توستر دما روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
ارسال دیدگاه