طرز تهیه کیک مذاب خوشمزه و جذاب

چهارشنبه 4 تیر 1404 آشپزی
طرز تهیه کیک مذاب

کیک مذاب یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین کیک هاست که امروزه بسیار محبوب شده است. این کیک را می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و با فوت و فن های لازم، بهترین نتیجه را بگیرید.

نکته ای که باید به آن توجه کنید، این است که مایه مذاب روی کیک مذاب برای اینکه به خوبی عمل کند و از کیک سرازیر شود، نیاز به رعایت نکات خاصی دارد. با رعایت این نکات، شما هم می توانید یک کیک مذاب فوق العاده تهیه کنید.

طرز تهیه کیک مذاب

مواد لازم برای تهیه کیک مذاب:

  • 100 گرم شکلات تلخ، خرد شده
  • 100 گرم کره نرم، در دمای اتاق
  • 180 گرم شکر قهوه ای
  • 50 گرم آرد
  • 3 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 1 فنجان بستنی وانیلی (برای تزئین)

مواد مذاب روی کیک:

  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 8 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • نوک قاشق چایخوری وانیل
  • 2 لیوان شیر
  • 100 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه کیک مذاب:

  1. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
  2. ظروف کوچک پخت را آماده کرده و با کمی کره چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
  3. کره و شکلات خرد شده را به صورت بن ماری حرارت دهید.
  4. بعد از خنک شدن، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید.
  5. آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  6. مخلوط را در ظروف چرب شده پخش کنید.
  7. ظروف را به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید.

طرز تهیه کیک مذاب

در این فاصله، مواد مذاب روی کیک را تهیه کنید. شکر، آرد، پودر کاکائو و وانیل را مخلوط کرده و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود و شکلات را اضافه کنید.

بعد از تهیه کیک، اجازه دهید کمی خنک شود و سپس مواد ولرم را وسط کیک بریزید. این کیک مذاب را می توانید هم گرم و هم سرد سرو کنید.

نوش جان!

چای بابونه

فواید شگفت‌انگیز چای بابونه برای سلامتی شما

shir berenj

طرز تهیه شیربرنج خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا