
کیک ماکارونی غذای خوشمزه و مناسب برای بچه ها هست . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک ماکارونی باما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک گوشت و کیک سبزیجات را مشاهده کنید.
طرز تهیه کیک ماکارونی
- ماکارونی: ۴۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- تخم مرغ: ۳ عدد
- ماست:۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای:۱ عدد
- قارچ :۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه کیک ماکارونی
- برای تهیه کیک ماکارونی ابتدا باید مایه ماکارونی را آماده کنید .( تمام سبزیجات را بشویید و نگینی خرد کنید)
- برای شروع کار یک تابه مناسب بردارید و پیاز نگینی خردشده را در تابه بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پیاز تفت بخورد و طلایی شود .
- حال گوشت چرخ کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود ، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تارنگ رب خوشرنگ تر شود.
- در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ آب نندازد. وقتی آب مواد کشیده شد , تابه را از روی حرارت برداریدو کنار بگذارید.
- یک قابلمه مناسب و بزرگ را تا نیمه آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید، سپس به آب ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. به آب در حال جوش ماکارونی های خرد شده را اضافه کنید.و بسته به زمان پخت ماکارونی که روی آن نوشته ماکارونی را بپزید و آبکش کنیدو آب سرد روی آن بریزید و کنار بگذارید.( 7 تا 10 دقیقه)
- یک کاسه بردارید و ماست و تخم مرغ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه در آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- حالا ماکارونی آبکش شده را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مواد به همه جای ماکارونی برسد.
- فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- یک قالب مخصوص فر را با روغن چرب کنید ، سپس نصف مخلوط ماکارونی را کف قالب بریزید و با پشت قاشق ماکارونی را فشرده کنید، سپس مایه ماکارونی ( گوشت چرخ کرده) را به همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید و سپس باقیمانده ماکارونی را روی مایه ماکارونی بریزید و با پشت قاشق ماکارونی را خوب فشرده کنید.
- حالا روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر قرار دهید و ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک ماکارونی بپزد . پس از 45 دقیقه کیک را از فر خارج کنید و فویل روی آنرا برداریدومجددا مقداری پنیر پیتزا روی کیک بریزید و در فر قرار دهید .
- این بار فقط گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
- کیک ماکارونی را از فر خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و برش بزنید و با سس دلخواه میل کنید
ارسال دیدگاه