
کیک ماست شکلاتی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف هست در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک ماست شکلاتی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک پرتغال و کیک هلو را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ماست شکلاتی
- آرد سفید مخصوص شیرینی پزی : ۱۶۰ گرم
- شکر :۱۲۵ گرم
- پودر کاکائو تیره :۱۵ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- ماست:۱۵۰ گرم
- روغن مایع :۷۰ گرم
- بیکینگ پودر :۱۰ گرم
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ماست شکلاتی
- برای تهیه کیک ماست شکلاتی ابتدا مواد اولیه را آماده کنید و برای نیم ساعت خارج از یخچال قرار دهیدتا به دمای محیط برسند.
- فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- حال یک کاسه مناسب بردارید تخم مرغ ها و وانیل و شکر درون کاسه بریزید و با دور تند هم زن برقی مدت 7 دقیقه مواد را هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی رنگ و حجم آن 2 برابر شود.
- حالا روغن مایع را کم کم به کاسه اضافه کنیدو هم بزنید تا مواد یک دست شود .
- ماست را کمی هم بزنید و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .
- آرد را به همراه پودر کاکائو دارک و بیکینگ پودر درون الک بریزید 2 تا 3 مرتبه الک کنید، سپس آرد را کم کم به کاسه اضافه کنید و مواد درون کاسه را با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد و مایه کیک یکدست شود.
- اگر آرد گوله شده می توانید مایه کیک را با دور کند همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
- مایه کیک آماده هست آن را درون قالب مناسب که با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید. قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار بگوبید تا حباب های اضافی خارج شود.
- حالا قالب را طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند و پخته شود.
- پس 30 دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو ببرید در صورتی که مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک کاملا پخته شده است
- . کیک را از فر خارج کنیدوقتی کیک کمی خنک شد از قالب خارج کنیدو با شکلات چیپسی تزیین کنید.
ارسال دیدگاه