کیک/ طرز تهیه کیک ماسالا

پنج‌شنبه 1 اردیبهشت 1401 آشپزی
keke masala

 

کیک ماسالا یکی از کیک ها خوش عطر است و هنگام پختا ین کیک عطر آن در خانه می پیچد و این کیک با پودر ماسالا تهیه می شود که طعم بی نظیری به کیک می دهد. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک ماسالا با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک شیفون . کیک خرمالو , کیک ارده وشیره  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماسالا

  • آرد :۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شیر :۱ پیمانه
  • شکر :۱ پیمانه
  • روغن: ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر :۱ قاشق غذا خوری
  • پودر ماسالا :۷۵ گرم
  • پودر دارچین :۱  قاشق غذا خوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • گردو در صورت تمایل به مقدار لازم
  • نمک: ۱ پنس
کیک ماسالا

کیک ماسالا

طرز تهیه کیک ماسالا خوش عطر

  1.  برای تهیه کیک و شیرینی باید اندازه ها دقیق  باشد حتما از ترازوی دیجیتال یا پیمانه استاندار استفاده کنید
  2. دومین نکته درباره پخت کیک این است تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود.
  3.  فر را روی درجه حرارت  ۱۸۰ درجه  روشن کنید تا گرم شود و اگر کیک را در قابلمه تهیه می کنید  باید یک  شعله پخش روی حرارت ملایم قرار دهید و  قابلمه را روی آن بگذارید تا گرم شود.( کف قابلمه را چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید)
  4. قالب مورد نظر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بندازید .
  5. آرد و نمک و بیکینگ پودر رادر یک ظرف با هم مخلوط کنید و 2 تا 3  بار الک کنید تا آرد سبک شود.
  6.  در این مرحله شیر را  در شیر جوش بریزید و پودر ماسالا و دارچین را به شیر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید  تا شیر گرم شود و پودر ماسالا حل شود. سپس آن را کنار بگذارید.
  7. حال تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر در  یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ تا 7  دقیقه خوب هم بزنید  تا کرم رنگ شود.
  8. سپس  روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود . بلافاصله  مخلوط شیر و ماسالای که آماده کردید  را اضافه کنید وهم بزنید
  9. حال هم زن برقی را خاموش کنید و  مخلوط آردو بیکینگ پودر الک شده  را به تدریج اضافه کنید و با لیسک  هم بزنید. سعی کنید مواد را در یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
  10. در این مرحله به دلخواه می توانید گردو  خرد شده را اضافه کنید.
  11. مواد کیک شما آماده است آن را داخل  قالب کیک بریزید وقالب کیک را چند بار روی سطح میز بکوبید تا هوای آن خارج شود .
  12. سپس قالب کیک را  به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شد(180درجه) قرار دهید.
  13. برای پخت کیک در قابلمه مواد کیک را داخل قابلمه از قبل گرم شده بریزید.  روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید  ۵۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد .
  14. کیک را از فر خارج کنید و پس از خنک  شدن ار قالب جدا کنید و با سس شکلاتی یا با کرم مخصوص که آموزش می دهیم سرو کنید.

طرز تهیه کرم مخصوص کیک ماسالا

  1. شما توانید  کرم مخصوص ماسالا  تهیه کنید و روی کیک ماسالا بریزید.
  2. ترکیب شیر، خامه، نشاسته ذرت، شکر، پودر ماسالا و وانیل  را روی حرارت قرار دهید وقتی غلظت مواد مثل فرنی بود حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کرم خنک شود روی کیک بریزید.
جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب مراکشی

fereny

فرنی / طرز تهیه فرنی بستنی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا